Piyasaya yeni sürülen meme coin, son 24 saat içerisinde yüzde 77 artış kaydetti!
Piyasaya yeni sürülen meme coin, son 24 saat içerisinde yüzde 77 artış kaydetti!

Piyasaya yeni sürülen meme coin, son 24 saat içerisinde yüzde 77 artış kaydetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinlere ilgi her geçen gün artıyor. DOGE ve Shiba Inu SHIB, Salı günü diğer kripto varlıklarında daha yüksek işlem gördü. Önemli kazanç sağlayan başka bir meme coin ise Luna Inu oldu.  Luna Inu, son 24 saatte %77,7 artışla 0,009732 dolara kadar yükseldi.

Jeff Bezos meme tokeni  Luna Inu yüzde 77,7 arttı

Yeni meme coin olan Luna Inu son 24 saatte %77,7 arttı. Bitcoin’e karşı 24 saatte %72,7 artarken, Ethereum’a karşı 24 saatte %66,2 daha fazla kâr elde etti. Geçen hafta, Luna Inu %67,9 performans sergiledi. Buna karşılık, Elon Musk’ın favori tokeni Dogecoin’i son 24 saat içinde %1,1 arttı ve yaım sırasında 0,1502 dolardan işlem görüyor. Dogecoin katili olarak anılan Shiba Inu da 24 saat içinde %8 artarak 0,0000307 dolara yükseldi.

Luna Inu, Binance Smart Chain’de bir simgedir ve adını Amazon.com Inc.’in kurucusu Jeff Bezos’un köpeği Luna’dan aldı. Proje teması, hayırseverlik ortaklıkları ve bağışlar yoluyla dünyayı köpekler için daha iyi hale getireceğini söylüyor. Ek olarak, yol haritası, ödenemez tokenler (NFT’ler) için planlar içeriyor.

Luna Inu haberlere çıkan son meme coin oldu. Jeff Bezos’un ilham verdiği Pupcoin temasını şu şekilde tanımlıyor.

“Tek bir misyonla, Lunaut arkadaşlarını Jeff Bezos’un yardımıyla ayın ötesine götürmek ve ayrıca dünyayı hayırseverlik ve bağışlar yoluyla diğer köpekler için daha iyi bir yer haline getirmektir. Yol haritası ise NFT’ler için planları ve ayrıca Amazon genel merkezinin dışına inşa edilecek ve yerleştirilecek devasa bir heykeli içeriyor.”

Luna Inu, kısa bir medya tanıtımının ardından 9 Şubat tarihinde piyasaya sürüldü. Luna Inu Crypto’nun Twitter hesabı, şöhretinden para kazanmak için Jeff Bezos’a sık sık tweet attı. Ancak, kısa reklam istenen etkiyi alamadı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin