Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?
Bitcoin’e şimdi yatırım yapmak tehlikeli mi? Altcoin sezonu hala mümkün mü?

Piyasa hacmi 365 milyar dolara yükseldi, ralli başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa hacmi 365 milyar dolara yükseldi, ralli başladı mı? Bu hafta boyunca, kripto para piyasası 350 milyar dolarlık bir bölgeye doğru hareket ediyor. Günün erken saatlerinde, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimlerinin güçlü performansları, kripto para piyasasının hacminin 365 milyar dolara yükselmesine yol açtı.

Piyasa hacmi 365 milyar dolara yükseldi, ralli başladı mı?
Piyasa hacmi 365 milyar dolara yükseldi, ralli başladı mı?

Altkoin sezonu geri dönüyor

2018 yılı boyunca, aşırı volatilite ve toparlanmanın ortasında, yatırımcılar güvenli bir liman varlığı olarak Bitcoin’e yöneldi. Küresel piyasadaki en derin likidite ve en büyük hacimle, Bitcoin bir miktar istikrar sağlarken, birçok kripto para düşüş kaydetti. Varlıkların çoğu, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin yüzde 80 gerisinde kaldı ve Bitcoin’e karşı kazançlar kaydetmeye çalıştı.

Geçtiğimiz yedi gün boyunca, alternatif kripto para birimleri (altkoinler) ve diğer ana kripto para birimleri, pazardaki en baskın kripto para birimine karşı tutarlı bir şekilde kazanç sağladı. Küresel kripto para piyasasının günlük işlem hacmi, Nisan ayında ilk kez 20 milyar dolar seviyesini geçti.

Yatırımcılar, altkoinlere yatırım yaparak daha fazla risk almaya başlıyor

Mart ayında ve Nisan ayı başlarında yatırımcılar, kripto para piyasasının kısa vadeli geleceğinden emin olmadıkları için, Bitcoin ve Ethereum dışındaki kripto paralara yatırım yapmaya şüpheyle yaklaştı. Altkoinler yukarı yönde yoğunlaşan hareketlere sahipken, aynı zamanda aşağı yönde daha büyük hareketlere de sahip. Bu nedenle yatırımcılar bu riskin göze alınmaya değmediğini düşünmekte.

Yatırımcılar, Ripple, Zilliqa, Nano, OmiseGo vb. kripto paralara yatırım yaparak önceki dönemlerden daha fazla risk almaya başladı. Büyük borsalardaki altkoinlerin hacmi arttıkça, altkoinler haftalık bazda Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye başladı. ERC20 tokenlerinin Nisan ayının sonuna kadar aylık bazda ana kripto paranın üzerinde performans göstermesi olasıydı.

Piyasa hacmi için bir sonraki büyük hedef 400 milyar dolarlık seviye

Kripto para piyasa hacmi için bir sonraki büyük hedef 400 milyar dolarlık seviye. Kripto para piyasası bu eşiği aşarsa, iki ayın en yüksek seviyesini yakalayacak. Bu noktada, Bitcoin’in 6.000 dolar seviyelerine düştüğü piyasanın önceki seviyelerinden hızlı bir iyileşmenin başladığı sonucuna varmak güvenli.

Bitcoin fiyatı (BTC) kısa vadede 9.500 dolar seviyesini kırıyorsa, önümüzdeki 10 gün içinde kripto para piyasasının 400 milyar doları aşması olası. Bitcoin’in Göreceli Güç Endeksi (RSI) 57 aralığında ve nötr bir bölgeyi simgeliyor. İki momentum osilatörü RSI ve Williams Yüzde Aralığı (WPR) verileri, Bitcoin’in mevcut seviyelere göre aşırı satım veya aşırı alım koşullarında olmadığını gösteriyor.

Ripple ve Verge, en iyi performans gösteren kripto paralar oldu

Hem basit hem de üstel hareketli ortalamalar, Bitcoin için güçlü bir momentum kazanmaya devam ettiğinden satın alma sinyallerine işaret ediyor. Bu verilerden hareketle, yatırımcılar Bitcoin’in 8.500 dolar seviyesini aşmasını ve potansiyel olarak 9 milyar dolarlık bir alana girmesini bekliyor.

Ripple ve Verge gibi ERC20 olmayan tokenler, 20 Nisan’da yüzde 20’lik kazanımlarla en iyi performans gösteren kripto paralar oldu. Hem Ripple hem de Verge, Nisan ayı boyunca Bitcoin’e karşı güçlü performans gösterdi. Bu iki kripto para birimi Bitcoin ve Ethereum’a karşı momentum oluşturmaya devam ediyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin