Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar
Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar

Piyasa eğilimlerini kavrayan Ripple için sırada hangi seviyeler var? XRP nereye gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  XRP, son zamanlarda muazzam volatilite sıkıntısı içinde kaldı. Bu durum Bitcoin’in devam eden düşüşü nedeniyle tüm piyasanın da bazı türbülanslarla karşı karşıya kalmasıyla ortaya çıktı.

Bu zayıflık, kripto para biriminin 0,60 $ bölgesinin üzerine çıkamaması nedeniyle ortaya çıktı ve bu seviyenin token için ağır bir direnç seviyesi olduğunu kanıtlandı. XRP şu anda zirve yaptığı yerden yaklaşık %50 düşüşle işlem görüyor ancak son 0.23 $’lık en düşük seviyesinden hala %100’ün üzerinde yer alıyor.

Orta vadede neler bekleniyor?

Orta vadede XRP trendlerinin nerede olacağı, büyük ölçüde Bitcoin’e ve piyasanın geri kalanına bağlı olacaktır. Çünkü kripto para birimi, geç saatlerde tüm piyasa tarafından görülen eğilimleri sıkı bir şekilde kavradı.

Bu zayıflık, satıcıların alıcıları sollaması ve Bitcoin’i 18.000 $’a düşürmesi ile tüm piyasanın toparlanma mücadelesi verdiği için de ortaya çıkıyor. Bu, 19.000 $ civarında gerçekleşen genişletilmiş konsolidasyon dalgasına yönelik düşüş eğilimine işaret ediyor.

XRP’nin bazı kayda değer kayıplar görmesi bekleniyor ve artan teknik zayıflığının bir örneği olarak Bitcoin ticaret kuruna işaret ediliyor.

Ayrıca, bu ralliyi ateşlemiş olabilecek Spark airdrop anlatısının muhtemelen güç kaybettiği ve daha da ileriye götürmeyebileceği de vurgulanıyor.

XRP, satış baskısı artarken ivme kazanmak için mücadele ediyor

XRP, şu anda 0,55 $’lık fiyatıyla hareket ediyor. Bu seviye, bu haftanın başında belirlenen 0.60 $’lık bölgedeki son yüksek seviyelerinden kayda değer bir düşüşe işaret ediyor.

Buradaki satış baskısının, son birkaç gün ve hafta boyunca birçok durumda oldukça yoğun olduğu kanıtlandı.

XRP trendlerinin bir sonraki yeri şüphesiz en azından kısmen Bitcoin’e ve piyasanın geri kalanına bağlı olacak.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin