Peter Smith: “Bitcoin’de kurumsal paranın tam etkisi 2019’un ortalarında yaşanacak.
Peter Smith: “Bitcoin’de kurumsal paranın tam etkisi 2019’un ortalarında yaşanacak.

Peter Smith: “Bitcoin, 2019’a kadar altkoinleri geride bırakacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, dün 7.300 dolar seviyesinden yaklaşık 7.600 dolar seviyesine sıçradı. Blockchain’in CEO’su Peter Smith,  yasal netlik ve kurumsal ilgi arttıkça piyasada pozitif bir konsolidasyonun görülebileceğini belirtiyor.

Peter Smith: “Bitcoin’de kurumsal paranın tam etkisi 2019’un ortalarında yaşanacak.”

Smith, ayrıca Bitcoin’in kurumlar için daha tercih edilebilir olduğundan diğer kripto paralara göre daha iyi performans göstereceğini ifade ediyor. Ancak Smith, kurumsal paranın tam etkisinin 2019’un ortalarında yaşanacağını vurguluyor. Bitcoin yazım sırasında, %1,24 oranında artışla 7.448 dolaradna işlem görüyor. Smith, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Son birkaç yıldır gerçekten hızlı artışlar gördükten sonra çok hızlı bir düşüş yaşadık ve piyasanın yavaş bir şekilde konsolidasyona geçtiğini gördük. Sanırım şimdi piyasada bir başka yavaş konsolidasyon daha görüyoruz. Önümüzdeki çeyrekte ise ölçülü ve pozitif bir konsolidasyon görme olasılığımız var.

“Diğer büyük kripto paralara kıyasla Bitcoin daha iyi bir performans gösterecek.”

Ayrıca Smith, kripto para piyasasının düzenleyici açıklığının giderilmesi ile birlikte şu anda iyi bir yerde olduğunu belirtiyor. Smith’e göre piyasa farklı bir sipariş akışı görüyor, bireysel yatırımcılardan ziyade kurumsal para akışı artıyor. Smith, açıklamalarına şunları ekliyor:

Piyasaya giren kurumsal yatırımcılar genellikle önce Bitcoin alıyorlar, bu yüzden önümüzdeki 6 ay içinde diğer büyük kripto paralara kıyasla Bitcoin’in daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum.

Kripto pazarının mevzuat, kurumsal ilgi, ticaret seçeneklerinin çeşitlendirilmesi ve çok daha fazlası açısından ilerlemesiyle birlikte, Bitcoin ve benzeri kripto paraları iyi günler bekliyor gibi görünüyor.

Coinfrenzy

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin