Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı
Bitcoin yükselişe devam etmeden önce bu seviyeye düşebilir! Analist açıkladı

Peter Schiff, tüm Bitcoin’lerini yazılım hatasından kaybettiğini iddia ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ekonomist Peter Schiff, BTC cüzdanına erişim kaybının kendi başına gerçekleştiğini iddia ediyor. 19 Ocak Pazar günü Amerikalı iktisatçı, dikkatleri üzerine çekti ve ünlü Bitcoin şüphecisi Peter Schiff, Bitcoin’lerine erişimini kaybettiğini söyledi.

Euro Pacific Capital ve SchiffGold Başkanı da olan Schiff, “Sahip olduğum tüm #Bitcoin’i kaybettim” diye yazdı.

Cüzdanım bir şekilde bozuldu ve şifrem artık geçerli değil. Yani şimdi sadece Bitcoin’im esasen değersiz değil; pazar değeri de yok. Bitcoin’e sahip olmanın kötü bir fikir olduğunu biliyordum, bunun bu kadar kötü olacağını ise hiç fark etmedim.

Tweet, Schiff’in doğrulanmamış Twitter hesabından atıldı ve “cüzdanın şifresini çözerken hata oluştu, lütfen şifrenizin doğru olup olmadığını kontrol edin.” Şeklinde bir ekran görüntüsü bulunuyor

Bu konuda sahte haberler de dolaşıyor

Schiff, kaybın kendisinin bir hatası olmadığını, kaybın cüzdanın yazılımındaki bir sorundan kaynaklandığı konusunda ısrar ediyor.

“Cüzdan parolamı nasıl unuttuğum hakkında çok sahte haberler var,” bunu, kaybını ilk tweetledikten yaklaşık on saat sonra yazdı.

Gerçekten de, bazı Bitcoin topluluğu üyeleri cüzdanın bozulduğu konusunda şüpheci görünüyor ve kaybın Schiff’in kendi hatalarından kaynaklandığını düşünüyor gibi görünüyor.

financemagnates


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin