Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Peter Brandt’tan yatırım tavsiyesi: Bu iki kripto para alım sinyali verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti Peter Brandt, son zamanlarda LTC/BTC çifti üzerinde büyük bir alım sinyalinin tamamlandığını belirtti. Şimdi bu sinyal ile Litecoin’in Bitcoin’e karşı büyümesi bekleniyor.

Kripto paralar için yeni seviye

Peter Brandt ayrıca, XRP’nin ulaşabileceği bir sonraki en yüksek seviyeye de dikkat çekti ve XRP için 0,5688 dolar ve 0,6260 doları işaret etti.

Litecoin ilk 10’da en önde

Bu sabah, Litecoin yaklaşık yüzde 9’luk bir artış gösterdi ve CoinMarketCap’te en iyi performans gösteren kripto para oldu. XRP yüzde 5 büyüme ile en iyi ikinci oldu.

Yazım zamanında, bu iki varlık, momentumları yavaşlıyor olsa da, ilk on da en yüksek büyüyen varlık olmaya devam ediyor.

LTC’nin ağustos ayında yükselmesi bekleniyor

Kripto topluluğu yakında yaklaşmakta olan iki halving’i bekliyor. En yakın olanı Ağustos ayında Litecoin için gerçekleşecek. Diğeri, BTC madencilerinin ödülünü gelecek yıl yarı yarıya kesecek.

Madenciler tarafından iki kat daha az kripto para üretilmesi varlığı korkutur ve fiyatı arttırır. Litecoin 112 dolar civarında işlem görüyor. Ağustos ayında uzmanlar, en fazla 1000 ABD doları alabileceğine inanıyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin