Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!
Tecrübeli analist, “Bitcoin rallisi yakında” dedi ve yine bildi!

Tecrübeli analist Peter Brandt, Bitcoin için 10.000 dolara işaret ediyor: Hem de 1,5 ay içinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun süredir 6.300 dolar ila 6.400 dolar gibi dar bir aralıkta işlem görüyor. Uzmanlar Bitcoin fiyatına yönelik öngörülerini paylaşmaya devam ediyor. Son olarak vadeli işlemler ve forex piyasaları konusunda tecrübeli olan bir analist Bitcoin’e yönelik fiyat tahminini paylaştı. Analist Peter Brandt, önde gelen kripto para biriminin 1,5 ay içinde 10.000 dolar seviyesini göreceğini belirtiyor.

Peter Brandt, Bitcoin’e yönelik fiyat tahminini paylaştı

Bitcoin, Aralık 2017’de 20.000 dolarlık bir fiyata ulaştığından bu yana %60’ın üzerinde düşüş gösterdi. Ancak Bitcoin fiyat volatilitesi tüm zamanların en düşük seviyesine ulaşmaya devam ediyor. Yazım sırasında ise Bitcoin %0,11 oranında artışla 6.358 dolardan işlem görüyor. Önde gelen kripto para birimi şu anda 110,3 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

31 Ekim, Bitcoin’in “Bitcoin: Bir Eşler Arası Elektronik Nakit Sistemi” başlıklı white paper’ının Satoshi Nakamoto tarafından bir mail listesinde yayınlanmasının 10. yıl dönümüydü. Bitcoin’in 10. yıl dönümününde sonra uzman ve analistler lider kripto para birimine yönelik fiyat tahminlerini paylaşmaya başladı. Tecrübeli analist Peter Brandt’ta bunlardan biri. Analist Twitter aracılığıyla yaptığı bir paylaşımda Bitcoin’in önümüzdeki 1,5 ay içinde 10.000 dolar seviyesine ulaşacağını savunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin