pepcoin

Pepsi’nin Pepcoin’i gerçekten bir kripto para mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepsi’nin yeni sadakat programı (pepcoin), müşterilerin Pepsico ürünlerini eşleştirerek ve tarayarak geri ödeme almalarını sağlıyor. Ancak, göründüğü kadar basit değil. Geri ödeme almak için, Frito-Lay snack ve Pepsico içecek içeren uygun bir çift ürün satın almalısınız. Ayrıca, bu programa katılabilmek için onaylanmış bir Paypal veya Venmo hesabınız olması gerekiyor.

Daha sonra, geri ödeme alacağınız Pepsi ile bir hesap oluşturmanız ve bunun Paypal veya Venmo hesabınıza bağlanması gerekiyor. Eşleşen iki üründen gelen kodlar bu hesaba giriliyor ve bir çift 37 sent değerinde oluyor. Ayrıca hesabı kullanabilmek için minimum 2 ABD doları alt sınırı bulunuyor.

Program yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde geçerli ve katılımcının 18 yaş veya üstü olması zorunluluğu bulunuyor. Bir katılımcı 120 gün boyunca geçerli bir çift gönderemezse, hesabından 25 sent veya toplam tutarı pepcoin hesabına yansıtılır.

Pepcoin projesi ilerleyen dönemlerde bir kripto para projesine döner mi?

Bu yılın Nisan ayında Pepsi, Pepsico’nun kripto para üzerinde çalışabileceğine inanmasına yol açan pepcoin markasını oluşturdu. Ancak pepcoin hiçbir şekilde bir kripto para olarak görülmüyor. Kripto topluluğundan bazı isimler, esprili yorumlarla pepcoine yanıt verdi.

Sadakat programının bir parçası olan PepCoin projesi, yakın zamanda diğer ülkelere de yayılabilir. Her ne kadar adından dolayı bir kripto para projesini andırsa da henüz kripto para özelliklerine sahip olmayan bir çalışma. Ancak artan adaptasyonla bu tür sadakat programlarının yeni geliştirmelerle bir kripto para projesine dönüştüğünü görmek sürpriz olmayacaktır.

chaintimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin