featured

PEPE yüzde 40 yükseldi: SHIB, DOGE ve FLOKI bu trendi takip edebilecek mi?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PEPE yüzde 40’lık etkileyici bir kazançla fırlamasıyla kripto para piyasasında yükseliş dalgası yaşanıyor. Bu durum yatırımcılar ve kripto meraklıları arasında merak uyandırdı ve Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) ve FLOKI gibi diğer popüler kripto para birimlerinin altcoinin bu yukarı yönlü ivmesini takip edip etmeyeceğini merak etmelerine yol açtı.

DOGE fiyatı istikrarlı yükselişte

Binance ve Coinbase gibi büyük borsalara karşı devam eden SEC davasına rağmen, kripto para piyasası dayanıklılık gösterdi ve bir geri dönüş yaptı. Son dönemdeki geri dönüş, yatırım devi BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF başvurusuyla daha da desteklendi.

Bu olumlu haberlerin ortasında, Pepe Coin (PEPE) kripto rallisinin en büyük kazananı olarak ortaya çıktı ve 24 saat içinde yüzde 40’ın üzerinde kayda değer bir artış yaşadı. DOGE ise 24 saat içinde yüzde 6,10’luk bir artış yaşadı ve şu anda 0,06826 dolardan fiyatlanıyor. DOGE, 7 gün boyunca yüzde 13,61’lik bir kazanç elde ederek istikrarlı büyümesini vurguladı.

SHIB ve rakibi takip ediyor

SHIB şu anda 0,000008195 dolardan fiyatlanıyor ve son 24 saatte yüzde 10,75’lik kayda değer bir artış gösterdi. SHIB, 7 gün boyunca yüzde 24,81’lik etkileyici bir büyüme gösterdi. CoinGape de yanma oranının 24 saat içinde yüzde 7000’in üzerine çıktığını bildirdi. Benzer şekilde rakibi FLOKI, 0,00002643 dolar değeri ve son 24 saat içinde yüzde 12,85’lik bir artışla umut vaat ettiğini gösterdi. Geçtiğimiz 7 gün içinde FLOKI, yüzde 26,27’lik bir artışla önemli bir büyüme kaydetti.

PEPE

Lookonchain’e ek olarak zincir analiz platformunda, “0x31f5” olarak bilinen önde gelen bir balina, CoinGape tarafından büyük satışların bildirilmesinden hemen sonra kayda değer PEPE alımları yaptı. Bu balina, 3,43 trilyon PEPE tokenı elde etmek için 4,54 milyon USDC ve 150 ETH (287.000 $’a eşdeğer) gibi şaşırtıcı bir yatırım yaptı. İlk işlem yaklaşık 11,47 milyon dolarlık önemli bir kârla sonuçlanırken ikinci işlem yaklaşık 741.000 dolarlık bir zarara neden oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir