featured

PEPE yüzde 25’lik bir ralliye hazırlanıyor: Grafik analizi ve potansiyel hedefler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, yeniden yatırımcıların ilgi odağı olmayı başardı. Teknik göstergeler fiyatın %25’lik bir ralliye hazırlandığına işaret ederken, satın almak için doğru bir zaman olabilir mi?

Ancak, grafikteki kama formasyonunun etkisiyle PEPE fiyatı bir sonraki sıçramadan önce küçük bir düzeltme görebilir.

Kripto para piyasası son aylarda lider Bitcoin’in yeniden yükselişe geçmesinin ardından hareketlenmişti. Ancak, doğası gereği yüksek volatiliteye sahip olan kripto piyasası yeniden bir belirsizlik aşamasına girdi. Piyasada hâkim olan bu belirsizliğin ortasında Pepe Coin, 0,00000145 dolarda bulunan önemli bir direnç noktası ile karşı karşıya. Bu seviyenin kırılması durumunda yeni bir ralli gelebilir.

Bu direnç meme coin için kritik bir öneme sahip. Çünkü bu seviye, son iki haftadır fiyatta %22’lik bir düşüş gerçekleşmesine sebep oldu. Aşağı yönlü hareket sonucunda PEPE, mevcut işlem fiyatı olan 0,00000114 dolara geriledi. 4 saatlik grafiğin analizi yapıldığında, bu aşağı yönlü hareketin Düşen Takoz olarak bilinen yükseliş devam formasyonunun bir parçası olduğunu görülüyor.

Şimdi ise en merak edilen şey PEPE fiyatındaki iyileşmenin devam edip etmeyeceğidir. Grafikte düşen takoz formasyonunun oluşması, alıcıların 0,0000015 dolarda bulunan direnç noktasını aşmasını destekleyebilir. Şu anda 0,000001 dolar seviyesi, alıcılar için güçlü bir destek bölgesi olarak duruyor.

PEPE için 24 saatlik işlem hacmi 51 milyon dolardır. Bu da %12’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Ekim ayının üçüncü haftasından Kasım ayının başına kadar PEPE fiyatı önemli bir büyüme kaydetti. Bu dönemde meme coin’in fiyatı toplamda %131 oranında bir artış kaydetti. Böylece 0,0000006 dolar seviyesinden 0,00000146 dolara bir yükseliş gerçekleşti. Bu ralli, her biri sürdürülebilir toparlanma potansiyeline işaret eden üç yükseliş devam modelinin oluşmasıyla damgasını vurdu.

PEPE

Bunlardan ilki, 10 Ekim civarındaki flama formasyonuydu ve 0,00000136 dolara yükselişe yol açtı. İkincisi, Ekim ayı sonuna doğru fiyatı 0,00000146 dolara çıkaran yükseliş bayrağı formasyonuydu.

Şu anda ise gözde meme coin, genellikle yükseliş trendinin devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteren bir Düşen Kama modeli oluşturuyor. Bu model, belirleyici bir yukarı yönlü kırılmadan önce fiyatın daha fazla düzeltmeye uğramasına neden olabilir.

Bu modelden başarılı bir çıkış, satın alma baskısını önemli ölçüde artıracaktır. Bu durumda PEPE fiyatı %25’lik bir rallinin ardından yeniden 0,00000146 dolar seviyesine yükselebilir.

PEPE için takip edilmesi gereken seviyeler

PEPE fiyatı yakın zamanda %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altına düştü. Gözde meme coin bu yazının yazıldığı sırada ise 0,00000112 dolar civarında işlem görüyor. Eğer düzeltme devam ederse, fiyat %50 Fibonacci seviyesine denk gelecek şekilde 0,000001 dolar civarındaki bir sonraki destek bölgesine düşebilir. Bu seviyenin üzerinde kalınması yükseliş hissiyatını koruyacak ve yükseliş eğiliminin devamı için iyi bir şans sunacaktır. Ancak bu seviyenin altına bir düşüş yükseliş momentumunun zayıflamasına işaret edebilir.

Teknik göstergeler de piyasadaki genel belirsizlik nedeniyle oldukça karışık sinyaller gönderiyor. Bollinger Bantları’nın düz üst sınırı, yukarı yönlü fiyat hareketlerine meydan okuyan ek bir direnç bölgesi görevi görebilir. VI+ ve VI- çizgilerinin negatif geçişe yaklaşan eğimleri ise satış momentumunda potansiyel bir hızlanma olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak, PEPE fiyatının bir sonraki hareketi eğer koşullar uygun olursa %25’lik bir yükseliş rallisi olabilir. Ancak yatırımcılar herhangi bir büyük işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini de yakından takip etmelidir. Kripto piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu akılda tutmalı ve sadece riske atabileceği kadar bir para ile yatırım yapmalıdır.

Yatırımcılara yeni bir perspektif sunan staking ve bulut madenciliği projesi: Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix, kripto para dünyasında getirdiği yenilikler ile yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Şu anda ön satış aşamasında olan ve yüksek potansiyele sahip olan bu proje, bulut madenciliği konseptini benzersiz bir şekilde ele alarak yatırımcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Proje, BTCMTX token’ları aracılığıyla mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunarken, bireysel yatırımcılara da daha güvenli bir yol açıyor.

Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir. Bu da yatırımcılara daha fazla esneklik sağlar.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunan bir yenilikçilik örneğidir. Bu projenin öne çıkan özelliklerinden bir tanesi ise yatırımcılara geleneksel madencilik süreçlerinden kurtulma şansı tanımasıdır. Çünkü işlemler Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleştirilir ve elde edilen bulut madenciliği kredileri, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür.

Projenin merkeziyetsiz olması, güvenlik açısından önemli bir avantaj sağlar ve yatırımcıların projeye olan güvenini artırır. Bitcoin Minetrix, her seviyedeki kripto yatırımcısının rahatlıkla anlayabileceği bir tasarıma sahiptir. Yani, sektörde yeniyseniz bile, bu projenin bir parçası olmak oldukça kolaydır.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz, bu güvenilir ve yüksek potansiyelli bir projenin hemen bir parçası olabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin