featured

PEPE için iddialı fiyat tahmini: Analistler yeni bir ralli mi bekliyor? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KALEO takma adını kullanan bir kripto para analisti, PEPE için bir tahminde bulunarak meme coinin başka bir boğa koşusu yaşayabileceğini belirti. Kripto para analisti, iki alçalan üçgenin oluştuğu 1 saatlik bir PEPE grafiği paylaştı. İlk alçalan üçgen formasyonu oluştuğunda, PEPE büyük ölçüde yükselerek yeni yüksek zirveler oluşturdu. KALEO, ikinci alçalan üçgenin oluşumundan kısa bir süre sonra benzer bir durumun gözlemlenebileceğine işaret ediyor.

PEPE güncel fiyat analizi

Şu anda PEPE gün içi en yüksek seviyesi olan 0,000001537dolar ile gün içi en düşük seviyesi olan 0,00000149 dolar arasında işlem görüyor. Ayrıca yedi gün içinde yüzde 11,95’lik bir düşüş yaşadı ve bildirilen zamanda 0,000001532 dolardan işlem görüyor.

CoinMarketCap’e göre meme coinin piyasa değeri bir günde yüzde 1,02’lik bir artış yaşadıktan sonra şu anda 600.113.020 dolar değerinde. Dahası yedi günlük düşüş, meme coinin kırmızı bölge çevresinde bulunmasına neden oldu.

pepe
PEPE 7 günlük grafik (Kaynak: CoinMarketCap)

3 Saatlik PEPE/USDT grafiğine bakıldığında, şamdanlar ters bir fincan ve sap deseni oluşturdu ve bu da meme coinin büyük aşırı alım artışından sonra hafif bir düşüşle karşı karşıya kalmasına neden oldu. Bununla birlikte bir düşüşün ardından meme coin, 0,00000180 dolar seviyesinin ötesine geçmesini sağlayan başka bir büyük artış yaşadı. İkinci büyük yükselişin alıcılar piyasaya girdikten sonra gerçekleşmiş olma ihtimali yüksek.

pepe

Daha önce ikinci büyük yükselişin ardından, meme coin yeni düşük dipler oluşturmaya başladı ve bu da meme coinlerin değerini düşürmeye başladı. Ancak oluşan düşük dipler düşen kama formasyonunun bir parçasıydı.

Düşen kama formasyonu oluşumunu tamamladığında, meme coinin yeşil mum çubukları oluşturma ve yükseliş momentumu yaşama şansı olabilir. PEPE, düşen kama formasyonu nedeniyle yükseliş eğilimi yaşarsa bir kez daha 0,00000180 dolar seviyesinin ötesinde işlem yapma şansı olabilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin