featured

PEPE Coin’in büyük geri dönüşü: Analistler, balinaların desteği ile yeni zirvelerin yakın olduğunu düşünüyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki kurbağa temalı gözde meme coin Pepe (PEPE) son 24 saatte önemli bir fiyat artışı kaydetti. Fiyat, son 24 saatte %13,22 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000125 dolar civarında işlem görüyor.

CoinMarketCap verilerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında en çok kazandıran token PEPE oldu.

Günlük artışlar açısından PEPE, bir diğer meme coin olan Shiba Inu’yu geçti. Shiba Inu, son 24 saatte %10 oranında bir artış kaydetti ve ilk 100 kripto para birimi arasında en çok kazanan ikinci token oldu.

PEPE Coin

Bir blockchain analitik platformu olan Lookonchain, meme coin’in fiyat artışına giden yolda önemli bir balina aktivitesi olduğunu gösteriyor.

Lookonchain’e göre bir balina, fiyatın artmasından sadece birkaç saat sonra ortalama 0,000001239 dolar fiyatla 807 milyar adet PEPE token’ı satın aldı.

PEPE büyük ralli için hazır görünüyor

Gözde meme coin, son haftalarda ve aylarda yaşanan bir durgunluk döneminden sonra geri dönüş yapıyor gibi görünürken, kripto analisti Ali nelere dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Ali, çok önemli bir gösterge olan TD Sequential’ın bir satın alma sinyali vermesi nedeniyle fiyatın büyük bir hamleye hazır olabileceğinin altını çizdi.

Ali, şu sözleri söyledi:

PEPE yükselmeye hazır görünüyor. TD Sequential, ilk hedefi 0,00000138 dolar olmak üzere günlük grafikte bir satın alma sinyali verdi. Bu seviyenin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda gözde meme coin’in fiyatı 0,00000159 dolara kadar yükselebilir.

PEPE, 7 Ağustos’ta 0,00000105 dolarlık düşük seviyeden toparlandıktan art arda iki gündür yükseliyor. Kurbağa temalı kripto para birimi, bugünün işlem senasında  gün içi en yüksek seviyesi olan 0,00000126 dolara ulaştı. Ancak yine de bu seviye, kripto analisti Ali’nin ilk hedefi olan 0,00000138 dolardan oldukça uzak.

Gözde meme coin’in fiyatı, bu seviyenin üzerinde bir kapanış yapabilirse hızlıca 0,00000159 dolara yükselebilir. Ancak analisin de söylediği gibi, 0,00000113 dolar seviyesi, PEPE’nin daha fazla kazanımının anahtarıdır. Aolayısıyla bu seviyede doğrulama gerekli olabilir.

Yani, gözde meme coin’in fiyat artışını sürdürebilmesi için kritik seviyenin üzerinde kalabilmesi gerekiyor. Bunu başaramaması durumunda fiyat 0,00000105 dolarda bulunan destek noktasına düşebilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir