featured

Pepe Coin fiyatındaki büyük yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı: Meme coin piyasasında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Pepe Coin (PEPE), Temmuz ayındaki piyasa toparlanması sırasında kayda değer yükselişler kaydeti. PEPE fiyatı, bu dönem içinde %68 oranında artarak 0,000013 dolar seviyesine ulaştı. Bu artış, vadeli işlemler açık faizlerin de %75’lik bir artışla 146,75 milyon dolara yükselmesiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, grafiklerdeki mevcut flama modeli potansiyel olarak %40’lık bir ralliye işaret ediyor.

Pepe Coin fiyat analizi

Flama modelindeki yakınlaşan trend çizgisi, PEPE fiyatının belirleyici bir çıkış yapmaya hazır olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Bollinger Bandı göstergesinin orta çizgisinin üzerinde tutunan meme coin fiyatı, toparlanma eğiliminin sağlam olduğunu kanıtlıyor. Pepe Coin’in 24 saatlik işlem hacmi de %7,48’lik artışın ardından 904,5 milyar dolara ulaştı. 

Pepe Coin
Pepe Coin fiyat grafiği

Büyük kripto para birimlerinin çoğu, piyasa lideri olan Bitcoin’in 67,000 dolara yükselmesinin ardından geçen haftadan bu yana kayda değer bir büyüme gösterdi. Ancak, kurbağa temalı meme kripto para birimi PEPE, bu varlık sınıfı içinde hızlı hareket eden bir varlık olarak bilinmesine rağmen, durgun kaldı. Günlük grafikteki alternatif yeşil ve kırmızı mumlar, yatırımcıların henüz girişimde bulunmadığını işaret ediyor. Ancak yükseliş modelinin oluşumu, iyimser yatırımcıları umutlu tutmaya devam ediyor.

Gözde meme coin için sırada ne var?

PEPE Coin fiyatı, flama modelinin de etkisiyle %40 oranında bir artış hedefliyor. Temmuz ayında kripto para piyasası toparlanırken PEPE fiyatı da 0,00000763 dolar civarında gezindi. İlginç bir şekilde bu seviye, 200 günlük EMA’dan ve kanal modelinin alt sınırından gelen ek destekle güçlendi.

Ortaya çıkan geri dönüş, iki hafta içinde %68’lik bir artışla fiyatı 0,000013 dolara yükseltti. Bu fiyat toparlanmasını yansıtan Pepe Coin vadeli işlem açık pozisyonunda da önemli bir artış görüldü; açık pozisyonlar %75 artarak 83,6 milyon dolardan 146,75 milyon dolara yükseldi. Bu büyüme, yatırımcı faaliyetlerinin arttığını ve Pepe Coin’in gelecekteki piyasa beklentilerine yönelik yükseliş hissini yansıtıyor.

16 Temmuz’da PEPE fiyatı, yüksek momentumlu toparlanmayı yeniden sağlamak amacıyla kanal direncini kırdı. Ancak, kurbağa temalı bu meme coin, olumlu piyasa koşullarına rağmen o zamandan beri yatay bir seyir izliyor.

Bu konsolidasyon, alıcıların henüz tam olarak ikna olmadığını ve aynı zamanda PEPE yatırımcıları için önemli bir ivmenin olduğunu gösteriyor. 4 saatlik fiyat grafiği analizi, bu yatay hareketin yükseliş flama formasyonu olduğunu ortaya koyuyor. Teorik olarak bu durum, alıcıların bir sonraki sıçrama için güç kazanmadan önce geçici bir geri çekilmeye işaret ediyor.

Böylece, direnç trend çizgisinden bir çıkış yapılması durumunda yükseliş momentumu hızlanacak ve alıcılar %40’lık bir artışın ardından 0,0000017 dolar hedefine doğru hareket edecek. 

Öte yandan, kanal modelinin kırılmasında bir başarısızlık gerçekleşmesi durumunda yeni bir düzeltme gelebilir. Potansiyel bir kırılma, gözde meme coin’in fiyatını 0,00000763 dolarda bulunan uzun vadeli destek noktasına çekebilir.

Teknik göstergeler

Bollinger Bandı göstergesinin üst sınırındaki yükseliş, alıcıların bu varlık üzerinde sıkı bir kontrole sahip olduğunu gösteriyor. %54 seviyesinde dalgalanan günlük RSI eğimi, piyasa katılımcıları arasında nötr ila yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Pepe Unchained: Meme coin dünyasında yeni bir devrim

Kripto para dünyasına hızlı bir giriş yapan Pepe Unchained, geleceğin en iyi meme coinleri arasında yer almak için yola çıktı. Pepe Coin’in gelişmiş bir versiyonu olan bu yeni proje, sadece bir token olmanın ötesine geçerek hız, güvenlik ve düşük maliyet gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bir Layer-2 blockchain olan Pepe Unchained (PEPU), ETH ve Pepe Chain arasında hızlı ve düşük ücretli köprüleme yapabilme yeteneğiyle öne çıkıyor. Ekosistemin sunduğu yüksek işlem hızı, bu projeyi güçlü bir konuma taşıyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

1 Eylül 2024’e kadar sürecek olan ön satışta PEPU tokenları, ön satış aşamasında düşük bir fiyatla yatırımcılara sunuluyor. Toplam 8 milyar PEPU arzıyla piyasaya adım atan proje, yatırımcılara ETH veya USDT kullanarak kolayca satın alma imkanı tanıyor. Ethereum’dan 100 kat daha hızlı işlem yapabilen Pepe Unchained, kullanıcılarına işlemlerini takip edebilecekleri özel bir blok gezgini de sunuyor. Bu yenilikçi yaklaşımla Pepe Unchained, kripto para piyasasında dikkat çekiyor ve yatırımcılar için yeni fırsatlar yaratıyor.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *