featured

PEPE fiyat tahmini: Ayı tuzağı memecoinde yüzde 20’lik bir fiyat artışını tetikleyebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe coin, bir haftadan uzun bir süredir 25 Ağustos’ta oluşan dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu günlük muma göre 0.00000095 dolarlık yüksek ve 0.00000078 dolarlık düşük seviye, kripto para tüccarları için güçlü bir direnç ve destek olarak duruyor.

Kripto piyasasındaki son gerilemeyle birlikte PEPE satıcıları, aşağı yönlü harekete devam etmek için bir sinyal olarak formasyonun destek trend çizgisinden bir kırılma girişimi gösterdi.

Sahte çöküş senaryosu potansiyel bir yükselişin ipuçlarını veriyor

  • Pepe coin 0,00000095 dolar ve 0,00000078 dolar yatay seviyelerden uzanan yatay bir trend içinde sıkışıp kaldı.
  • PEPE’nin 0,00000078 dolardan aşağı yönlü kırılması yüzde 15 aşağı yönlü risk oluşturuyor
  • Pepe coindeki 24 saatlik işlem hacmi 77 milyon dolar olup yüzde 10,9’luk bir kazanca işaret etmektedir.

pepe

1 Eylül’de düşen Pepe coin fiyatı, önemli bir kırmızı mumla 0.00000078 aralık desteğinden büyük bir kırılma yaşadı. Bu desteğin kaybedilmesi, yenilenen düşüş momentumuna ve satıcıların önceki düşüş trendine devam etme güdüsüne işaret ediyor.

Ancak bugün PEPE günlük fiyat grafiğinde bir boşluk görüldü ve aralık seviyelerine girdi. Satıcıların düşüş eğilimi için uygun bir takip sunamaması inançlarındaki bir miktar zayıflığı yansıtıyor. Gün sonunda kurbağa temalı meme coin 0,00000078’in üzerinde kapanırsa önceki kırılma bir ayı tuzağı olacak ve bu da kripto alıcılarını destekleyebilir.

PEPE fiyatı 0,0000009 doları yeniden kazanacak mı?

Teknik analizde, varlık fiyatı potansiyel aşağı yönlü hareketin yanlış bir göstergesini verdiğinde fiyat hemen yükselir ve bir ayı tuzağı oluşur. Bu nedenle altcoin fiyatının 0,00000078 dolardan yanlış kırılması, memecoini 0,00000095 dolara yükseltmek için uygun bir destek olacaktır.

Göreceli güç endeksi: Aşırı satım bölgesine yakın günlük RSI eğimi, yükselişin tersine dönme potansiyelinin arttığını yansıtıyor.

Üstel hareketli ortalama: Aşağı eğimli 20 günlük EMA, yükseliş sıçramalarına karşı ek direnç sunacaktır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin