featured

PEPE boğaları fiyatı yeniden dirilişe hazırlıyor: Gözde meme coin’in yükseliş işaretleri heyecan yarattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE fiyatı yeni bir ralli ile geri dönüşe hazırlanıyor. Düşüş kanalında başlayan boğa döngüsü, gözde altcoin’inin fiyatını 0,00001 dolara yükseltme potansiyeline sahiptir.

PEPE grafiğinde düşen bir kanal modeli oluşmuş durumda. Bu model genellikle istikrarlı aşağı yönlü hareketlerin ardından belirir. Genel direnç noktasından yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşmesi durumunda, trend tersine dönece ve fiyatta yeni bir ralli başlayacaktır.

Pepe için 24 saatlik işlem hacmi %95’lik bir artışın ardından 820 milyon dolara yükseldi.

Pepe fiyat analizi: Boğalar kritik direnci aşabilecek mi?

Son birkaç aydır meme coin sektörü yoğun bir geri çekilme süreci yaşıyor. DOGE, SHIB ve BONK gibi en iyi ve en popüler meme coin’ler iyi performans gösteremedi. Dolayısıyla PEPE fiyatında da aşağı yönlü hareketler gerçekleşti. Düşüş trendinin ardından gözde meme coin nihayet sağlam bir temel buldu ve kısa süre içinde yeniden toparlanacak gibi duruyor.

PEPE coin meme coin analiz

Pepe fiyatı yakın zamanda önemli bir düzeltme yaşadı. Fiyat, Mart ortasında başlayan aşağı yönlü hareket sonucunda 0,0000108 dolarda bulunan zirve seviyesinden keskin bir düşüşün ardından grafiklerini kırmızıya boyadı. Bu olumsuz hareket sonucunda gözde meme coin, birden fazla kritik destek noktasını kaybetti. 50 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) altına düşmesinin ardından %65 oranında bir kayıp yaşadı ve bunun ardından 0,00000932 dolar seviyesine geriledi. Bu eğilim, düşen kanal modelinde görüldüğü gibi daha geniş piyasa duyarlılığını yansıtıyor. Çünkü bu dönemde başta piyasa lideri olan Bitcoin olmak üzere, kripto para piyasası genel olarak ayıların kontrolündeydi.

Buna rağmen şu anda yükselişin tersine döndüğüne dair işaretler var. PEPE fiyatı 100 günlük EMA seviyesinin üzerinde konsolidasyona başladı ve şu anda 50 günlük EMA seviyesini test ediyor. Gözde meme coin şu anda sıradaki hareketin yönünün belirlenmesine kritik bir öneme sahip olan 0,0000634 dolardaki direnç noktası ile karşı karşıya. Eğer yeterli yükseliş momentumu yaratabilirse, bir patlama rallisi yakın olabilir. Bu da gözde meme coin’in potansiyel olarak ay sonuna kadar sırasıyla 0,0000092 dolar ve 0,0000108 dolar seviyelerinde bulunan fiyat hedeflerine yükselmesine olanak sağlayabilir.

Öte yandan mevcut direnç noktasını kırmada başarısız olursa beklenen yükseliş gelmeyebilir. Bu da 0,00000393 dolardaki destek noktasına denk gelen 200 günlük EMA seviyesinin test edilmesine neden olabilir. Bu durumda yatırımcılar, ne yapacaklarına karar vermek için piyasa dinamiklerini yakından izlemelidir.

Teknik göstergelerden MACD, potansiyel bir yükseliş geçişine işaret ederken önemli EMA seviyeleri de benzer bir şekilde pozitifler ve meme coin’e dinamik destek sağlamaya devam ediyorlar.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin