PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar
PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar

PayPal’dan yeni kripto para müjdesi! Hizmetler hangi ülkeye geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz yıl kripto para işlemlerini başlatarak piyasaları yerinden oynatan dev ödeme firması PayPal, çalışmalarını genişletiyor. Şirket bugün düzenlediği yatırımcılar gününde Birleşik Krallık bölgesinde hizmetlerini başlatacaklarını duyurdu.

PayPal kripto para hizmetlerini İngiltere’ye genişletiyor

İngiltere’de bir fon hizmeti olarak kripto lansmanı birkaç ay içinde hayata geçecek ve Venmo’daki kripto ürünleri 2021’in ilk yarısında piyasada olacak.

PayPal Başkan Yardımcısı ve Strateji, Büyüme ve Veri Sorumlusu Jonathan Auerbach, e-ticaret devindeki yeni üründen elde edilen sonuçların beklentileri “aştığını” söyledi.

“Hızlı ilerliyoruz”

Auerbach, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

“Aslında PayPal’ı konumlandırmaya yardımcı olarak kripto para birimleri ve CBDC’lerin tüketici ödemelerinde, ticarette ve finansal hizmetlerde güvenli ve güvenli bir şekilde rolünü şekillendirmeye yardımcı olmak için kripto hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim için erken günler, ama hızla ilerliyoruz.”

Şirketin çeyreklik gelirleri fırladı

PayPal, 2020’nin 4. çeyreğinde elde ettiği kazançlarda, işlem gelirlerinde çeyreklik %11,8’lik bir artış bildirdi ve platform aracılığıyla kripto satın alan müşterilerin, kripto satın almadan önce iki kat daha fazla PayPal’a giriş yaptıklarını söyledi.

Kurumsal ilginin tavan yaptığı 2020 yılının ardından 2021’e de mükemmel başlayan Bitcoin, bu haberin yazıldığı esnada 48 bin doların hemen altında işlem görüyor. Kripto para birimi son 24 saatte %6 yükseldi. Piyasa hacmi ise neredeyse 900 milyon dolara geldi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin