28.500 dolara ulaşan Bitcoin için sirenler çalıyor! 30.000'e mi gidiyoruz?
28.500 dolara ulaşan Bitcoin için sirenler çalıyor! 30.000'e mi gidiyoruz?

PayPal’dan inanılmaz bir Bitcoin istatistiği geldi! Piyasaya sürülen tüm yeni BTC’leri almışlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırım firması ve hedge fonu Pantera Capital, yeni rakamların PayPal’ın piyasaya giren tüm yeni Bitcoin arzının %100’ünü satın aldığını gösterdiğini söylüyor.

PayPal piyasaya sürülen tüm Bitcoin arzını satın aldı

Yeni bir piyasa raporunda Pantera CEO’su Dan Morehead, PayPal’ın Bitcoin ekosistemini güçlendiren Paxos’a ait kripto borsası itBit’te satın alınan BTC miktarını izliyor.

Son yedi ayda, biri talep, diğeri arz olmak üzere iki büyük değişim yaşadık. Her ikisi de yukarı doğru. Talep tarafında, PayPal gibi halka açık şirketler piyasaya girdi.

Bu, talep eğrisini çok daha yükseğe kaydırır. Aynı zamanda, Bitcoin ihraçlarının her dört yılda bir yarıya indirilmesinin bir parçası olarak, yeni çıkarılan Bitcoin arzı Mayıs ayında yarı yarıya kesildi. Daha az Bitcoin mevcut…

PayPal işe girdiğinde hacim patlamaya başladı. İtBit hacmindeki artış, PayPal’ın yayına girmesinden sonraki iki ay içinde, yeni BTC arzının %100’ünden fazlasını satın almaya başladığı anlamına geliyor.

Kurumsal ilgi arz sıkıntısı yaratıyor

Morehead ayrıca MassMutual’ın son Bitcoin yatırımına ve MicroStrategy’nin sürekli artan Bitcoin tahsisine de BTC arz sıkıntısının başka işaretleri olarak işaret ediyor.

Bu yılın başlarında Pantera, BTC’nin gelecek yılın Ağustos ayına kadar 115.000 dolara ulaşacağını tahmin etmişti ve bunun için Bitcoin’in hisse senedi akış oranını kullanmıştı.

Morehead, Bitcoin’in son fiyat hareketinin aslında tahmin edilenden daha yavaş hareket ettiğini söylüyor. Firma şu anda Bitcoin’in 2021 Ekim ayı civarında meteorik fiyat noktasına ulaşmasını bekliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin