PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı
PayPal'ın kripto para ortağından devasa fonlama turu geldi: Paxos 140 milyon dolar daha topladı

PayPal kripto para açılımında Paxos sürprizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yaklaşık 300 milyonun üzerinde kayıtlı müşterisi olan Paypal, kripto para ve Bitcoin ticaretimi kolaylaştıran bir çalışma sürdürüyor. En son PayPal’ın Avrupa Komisyonu ile yaptığı yazışmalarda söylentilerin dedikodudan öte bir çalışma olduğu anlaşıldı.

Ünlü ödeme servisi PayPal’ın Bitcoin ve kripto para piyasaları hakkında sürdürdüğü çalışmalar yavaş yavaş netleşmeye başladı. PayPal söz konusu kripto para açılımını Paxos üzerinden gerçekleştiriyor.

PayPal kripto para açılımını Paxos yardımıyla yapmaya hazırlanıyor

Paxos Kripto Broker şirketi geçtiğimiz hafta faaliyetlerine başladı ve şirketin ilk müşterisi Revolut US oldu. API merkezli broker hizmeti sunan şirket, Fintek şirketlerine kendi uygulamaları ile kripto para alımı, satımı, transferi ve saklama imkanı sağlıyor. Paxos mevzuatlar, teknolojik destek ve likidite konusunda birçok alanda olası problemlerin üstesinden geliyor.

Paxos, CoinMarketCap’te 43’üncü sırada listelenen bir kripto para. Paxos (PAX), Tether (USDT) gibi değeri dolara birebir sabitlenmiş bir kripto para. Şimdilik PAX’ın toplam piyasa büyüklüğü 244 milyon dolar. Paxos, Paypal açılımından sonra Tether benzeri güçlü bir büyüme gösterebilir. Tether, 2020 yılına 4 milyar dolarlık piyasa büyüklüğü ile girdi. Sürekli USDT arzını artıran Tether kısa sürede 9.168 milyar dolarlık piyasa büyüklüğüne ulaştı.

Paypal’dan başka birçok FinTek şirketi kendi müşterilerine kripto paralarla ilgili hizmetler ve işlemler sunuyor. Bu FinTek şirketler Robinhood, Square, eToro ve SoFi. Paypal ise 300 milyon müşterisi ile bu alan güçlü biçimde giriş yapıyor.

TheBlockcrypto.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin