PayPal'ın kripto şirketi BitGo’yu satın alma girişiminde son durum
PayPal'ın kripto şirketi BitGo’yu satın alma girişiminde son durum

PayPal’ın kripto şirketi BitGo’yu satın alma girişiminde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fortune, birden fazla kaynağa atıfta bulunarak, PayPal tarafından Bitcoin saklama kuruluşu BitGo’nun olası bir satın alımına ilişkin görüşmelerle ilgili son bilgileri aktardı.

Ekim ayında Bloomberg raporuna göre PayPal, BitGo dahil olmak üzere kripto para şirketlerinin olası satın alımını araştırıyordu. Ancak Fortune haberine göre bu satın alma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

BitGo CEO’su Mike Belshe, Fortune ile yaptığı bir röportajda PayPal raporunun doğru olup olmadığını konusunda bilgi vermedi. Ancak yıl içinde BitGo’nun “birçok kuruluşla görüşmelerde bulunduğunu” ve “küçük bir çıkışı” kabul etmeyeceğini söyledi.

Kaynaklar, Fortune’a yaptığı açıklamada, konuşulanlar her ne olursa olsun sona ermiş olabilir, PayPal diğer potansiyel satın almaları araştırıyor” şeklinde yorum yaptı.

BitGo, bir komisyoncu-bayi onayı, transfer acentesi kaydı ve şirket tanımasına güvenerek gözetim ve kayıt tutma hizmetleri sağlamasına izin veren ilk ABD kripto şirketi olması açısından sektörde değerli bir kuruluş olarak görülüyor.

PayPal, 21 Ekim’de endüstriyi şok eden duyurusunun ardından, kripto alım satımının yanı sıra kripto satıcı ödemelerini de başlattı. Her iki şirketten de henüz konuyla ilgili açıklama gelmedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin