Panxora fiyatlar düşünce 50 milyon dolarlık DeFi token almayı planlıyor!
Panxora fiyatlar düşünce 50 milyon dolarlık DeFi token almayı planlıyor!

Panxora fiyatlar düşünce 50 milyon dolarlık DeFi token almayı planlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto para yöneticisi Panxora, fiyatların düştüğü bir zamanda, merkezsiz finans (DeFi) token satın almak adına yeni bir hedge fonu için 50 milyon dolara kadar fon toplamayı planlıyor.

DeFi borç verme protokolü Compound, COMP yönetişim tokenlerini dağıtmaya başladıktan beri merkezsiz finans alanı önlenemez bir büyüme içine girdi. COMP token lansmanı ile birlikte, token ödülleri ile getirileri en üst düzeye çıkarmak için kendi yönetişim tokenlerini veren protokoller arasında bir yield farming eğilimi başlatıldı.

DeFi piyasa hacmi 10 milyar dolara dayandı

Diğer DeFi tokenleri de bu eğilimi izledi ve kendi platformlarındaki varlıkları ödünç vererek veya ödünç alarak elde edilebilecek kendi yönetişim tokenlerini başlattı. Kullanıcıların alandaki en verimli varlığı bulmasına yardımcı olan Yearn.Finance gibi protokoller ise kısa süre sonra oluşturuldu.

DeFi Pulse’tan alınan verilere göre merkezsiz finans alanında kilitlenen toplam değer bir sene önce 500 milyon dolarken bu haberin yazıldığı sırada 9,5 milyar dolara ulaştı. Bu protokollerde kullanıcılar, bir banka hesabı olmadan, faiz kazanmak için fonlarını ödünç verebiliyor veya kripto varlıkları ile teminatlandırılmış krediler alabiliyor.

Panxora CEO’su Gavin Smith, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

DeFi, finansmanın gerçekleştirilme şeklini gerçekten değiştirme potansiyeline sahip.

Yield farming ile yüzde 1000 kazanç bile mümkün hale geldi

Yield farming sayesinde, yıllık kazançlar %1.000’in dahi üzerinde olabiliyor ancak bu verimler genellikle sadece birkaç gün sürüyor. Stabilcoinleri kullanarak, kullanıcılar çeşitli platformlarda en az %5’lik sabit oranlar elde edebilirken, büyük bankalarda mevcut oran %0,01 gibi komik bir sayı.

Binance ve OKEx gibi merkezi kripto para borsaları, popülerlikleri arttıkça çeşitli DeFi tokenlerini listelemek için sıraya girdi ve bazıları, bazı piyasa hacimlerinin Uniswap gibi merkezsiz işlem platformlarına taşınabileceğini kabul etti.

Bu hafta, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimlerinin fiyatları düşerken COMP, YFI ve UNI gibi yerel DeFi tokenleri de düşüş trendine kapıldı.

Bu arada bir Bitcoin boğası, kripto para piyasasını 100 kat büyütme potansiyeline sahip olduğunu iddia ettiği ürünü takipçileriyle paylaştı. Ayrıntılar buradaki yazımızda.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin