Oracle Bulut Platformu tüm kullanıcılar için kullanıma hazır
Oracle Bulut Platformu tüm kullanıcılar için kullanıma hazır

Oracle Bulut Platformu tüm kullanıcılar için kullanıma hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bulut Platformu tüm kurumsal müşterilere açık hale geldi. Hizmet, işletmelerin Blockchain ağları oluşturmasını ve bunları mevcut uygulamalarla entegre etmesini sağlayacak.

ABD teknoloji şirketi Oracle pazartesi günü, Oracle Blockchain Bulut Hizmetinin tüm müşteriler için kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu adımı, ilk uygulayıcılar tarafından yapılan sistem testleri izleyecek. İşletmeler ve kuruluşlar, çözümü artık güvenli ve kesintisiz işlemler sağlayan ve tedarik zincirindeki akış süreçlerini hızlandıracak Blockchain geliştirmek için kullanabilir. Oracle’ın Blockchain sistemi, zaten Hint Petrol, MTO, Arab Ürdün Yatırım Bankası, TradeFin, CargoSmart, Neurosoft, Intelipost ve Nigeria Customs gibi bazı şirketler tarafından kullanılmaktadır.

Kendi ağlarını geliştirmenin yanı sıra Oracle Blockchain Bulut Hizmeti, kuruluşların mevcut uygulamalarla, diğer Blockchainlerle veya Oracle SaaS and Oracle PaaS çözümleriyle entegre edilmesine olanak tanıyacak.

Oracle Bulut Platformu yönetici müdür yardımcısı Amit Zavery, Blockchain’in jenerasyonumuzun en dönüştürücü teknolojilerinden biri olduğunu söyledi. Oracle’ın Blockchain çözümü hakkında konuşan Zavery şu açıklamalarda bulundu:

Değerli ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte yıllar süren Ar-Ge çalışmalarının sonunda bu sonucu aldık. Oracle Platformu ile işletmeler işlerini geliştirebilir, gereksiz süreçleri ortadan kaldırabilir ve dağılmış ağlarıyla daha önce hiç olmadığı kadar şeffaf ve güvenli bir şekilde işlem yapabilirler.

Bulut platformu ve Linux

Platform, aynı zamanda büyük bir konsorsiyuma liderlik eden Linux tabanlı Blockchain projesi Hyperledger tarafından sağlanan Hyperledger Fabric üzerine kurulmuştur.

Hizmet, konteyner yaşam yönetimi, etkinlik hizmetleri, kimlik yönetimi, REST proxy ve tek bir konsol altında sağlanan çeşitli işlemler ve izleme cihazları gibi her türlü özellik ile donatılmıştır. Mevcut uygulamalar, API yönetimi ve uygulama geliştirme araçlarıyla tak-çalıştır entegrasyonu için Oracle Bulut Platform’u ile birlikte kullanılabilir. Ayrıca, Oracle çeşitli kullanım durumları için SaaS seçenekleri de sunacak.

IDC’nin üretim ve perakende VP’si Robert Parker şunları söyledi:

Şirketler ve hükümetler, dağıtılmış defterlerin ve akıllı sözleşmelerin değerini görmeye başladıkları için Blockchain projeleri pilot üretim aşamasını hızla geçiyor. Harcamalar hızlandıkça alıcılar, veri güvenliği ve bütünlüğü, ölçeklenebilirliği, yönetilebilirliği ve birlikte çalışabilirliğini içeren açık kaynak kodunun ötesinde bir kurumsal sınıf platformuna ihtiyaç duyacaklar.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin