Ontology (ONT) ve NCC Group ortaklık kuruyor
Ontology (ONT) ve NCC Group ortaklık kuruyor

Ontology (ONT) yeni bir ortaklık duyuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology geçtiğimiz günlerde bir denetim firması olan NCC Group ve sağlık temelli bir kamu Blockchain’i olan ALLIVE ile işbirliği yaptı. Ontology, NCC Group ile özellikle Ontology (ONT) Blockchain kod açıklarını ve güvenlik açıklarını gözden geçirmesi için ortaklık kurdu. Ayrıca, ALLIVE ve Ontology, merkezi olmayan bir sağlık ekosistemi, akıllı Blockchain ağı ve merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştirecek.

Ontology (ONT) ve NCC Group ortaklık kuruyor

NCC Group, siber güvenlik ve risk azaltma konusunda küresel bir uzman, markalarını, değerlerini ve itibarlarını korumak için işletmelerle birlikte çalışıyor. İngiltere’nin Manchester şehrinde bulunan şirket merkezi, dünya çapında 35’den fazla ofise sahip. 2.000’den fazla kişiyi istihdam ediyor. Dünya genelinde ise 15.000’den fazla müşterinin danışmanlığını yapıyor.

Denetim firması başlangıçta Ontology v0.8 ve daha sonra Ontology v0.9’u Haziran ve 2018 Temmuz aylarında gözden geçirdi. Ontology’in platformunun NCC Group incelemesi, akıllı sözleşme sanal makinelerine, modüler fikir birliği mekanizmasına, eşler arası (P2P) ağ protokolüne, iOS ve Android mobil uygulamalarına ve programlanabilir bir para birimi uygulamak için diğer özelliklere odaklandı.

Ontology mükemmel bir sağlık profili geliştirmeyi planlıyor

Ontology, dağıtılmış sağlık veri ağı aracılığıyla her bir birey için şifreli, kapsamlı ve kendi kendini mükemmelleştiren bir sağlık profili geliştirmeyi planlıyor. Ayrıca, kanıta dayalı tıbbı kişiselleştirilmiş sağlık hizmetlerine geçmeyi hedefliyor. Ontology’nin kurucusu LI Jun anlaşma hakkında şunları söyledi:

Ontology için, güvenlik, her şeyden önce geliyor. Ekibimiz, tüm Ontology kullanıcılarının güvenliğine öncelik vermek için NCC Group ile yakın bir şekilde çalışmayı planlıyor. Bu yakın işbirliği, endüstriler arası gerçek dünyaya uyum sağlamak için güvenlik odaklı bir mimarinin oluşturulmasına yardımcı olacak.

Nick Rowe: “Ontology ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz.”

NCC Group Genel Müdürü Nick Rowe anlaşma hakkında şunları söyledi:

Ontology’nin güvenlik konusuna odaklanması, ürün geliştirmede güvenliği önceliklendirme ihtiyacını gören şirketlerin mükemmel bir örneği. Birden fazla kripto para odaklı projede Ontology ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

Umarız diğer projeler uygun bir şekilde takip edilebilir ve ilerlemelerini doğrulamak ve güvenceye almak için ek adımlar atabilirler. Bazen yavaş olmak başarılıdır, tıpkı kaplumbağanın tavşana öğrettiği gibi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin