Ontology (ONT) MainNet lansmanı yayınlandı!
Ontology (ONT) MainNet lansmanı yayınlandı!

Ontology (ONT) MainNet lansmanı yayınlandı: Token takası ise devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Haziran’da Ontology (ONT) MainNet lansmanını ve MainNet’teki ONT için NEP-5 ONT’nin canlı token takasını açıkladı. Bu, periyodik olarak Ontology Gas’ı (ONG) serbest bırakacak. Ontology, ONT yönetim tokeni ve ONG yardımcı tokeni ile çift tokenli bir ekonomik model kullanır. ONT ayrıca Ontology ağında karar verme konusunda oylamada kullanılabilir.

Ontology (ONT) MainNet lansmanı yayınlandı!

Ontology Network konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Ontology 1.0 şimdi yayında. Yeni dünyaya hoşgeldiniz!

Blogunda Ontology, Ontology MainNet’e geçmek için eşleme yöntemlerinden bahsediyor.  Ontology ayrıca, ana ağ başlatıldıktan sonra değişikliğe tabi olan token takas kurallarını güncelledi. İki tür takas yöntemi belirlendi:

  • Otomatik takas: Bunu seçen yatırımcılar, borsaların desteklenmesinden kaynaklanan resmi bildirimlerin takasa nasıl gidileceğine dair bilgi vermeli.
  • Manuel yöntem: Manuel yöntem, NEO cüzdanı ve ONTO kullanılarak yapılabilir.

Ontoloji, bu nedenle, kullanıcıların ONTO cüzdanının yayınlanmasından önce takas durumunu takip etmeleri için bir platform sağladı. İki cüzdan, NEO ve ONTO, daha önce olduğu gibi ortak adres, özel anahtar ve WIF’ye sahip.

Ontolog MainNet hakkındaki blogunda bir takım uyarılarda bulundu

Bununla birlikte, bu geçiş dönemi, token takasını tamamlamak için bir NEO cüzdanının ve takas adresinin kullanımını kesintiye uğratmayacak. Ontology MainNet lansmanını yayınlandıktan sonra NEP-5 ONT tokenleri otomatik olarak imha edilir. Süreç 24 saat içinde tamamlanacak. Ontolog MainNet hakkındaki blogunda bir takım uyarılarda bulundu:

  • Bu varlık için bir kurtarma yöntemi olmadığından, cüzdandan ONT dışında başka bir varlık gönderilmemeli.
  • NEP-5 ONT tokenleri sadece tam sayılarla değiştirilebilir. Bunun nedeni, 1 ONT’nin MainNet ONT için en küçük birim olması ve bölünmez olması.
  • Başarılı takası için verilen MainNet adresinden başka bir adres kullanılmamalı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin