Önemli Teknik Değişimin Ortasında bu DeFi Altcoin’i etkili yükseliş gerçekleştirdi
Önemli Teknik Değişimin Ortasında bu DeFi Altcoin’i etkili yükseliş gerçekleştirdi

Önemli teknik değişimin ortasında bu DeFi Altcoin’i etkili yükseliş gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aave protokolünün yerel tokenı ve önde gelen merkezi olmayan finans (DeFi) coin’i LEND, son 24 saatte %5 arttı. Performansı, hem Bitcoin hem de Ethereum’un fiyatlarının durgunlaştığı bir dönemde geliyor.

Lend’in performansı

LEND’in performansı, Aave protokolünde ve kripto para biriminin kendisinde önemli bir teknik değişiklikten kaynaklanıyor gibi görünüyor. Bu teknik değişiklik, LEND’i daha içsel bir değere kavuşturuyor ve fiyatların daha da yüksek hale gelmesine neden oluyor.

DeFi coin’i, bu ayın başında başlayan piyasa çapında bir düzeltme nedeniyle düştü. Son 24 saatte %5 artışla 0,55 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor, Ağustos ayında belirlenen tüm zamanların en yüksek fiyatının altında bir seviye bu.

Aave’nin LEND’i Bitcoin fiyatındaki durgunluğa rağmen %5 arttı

Sadece bir hafta önce açıklanan LEND, AAVE adlı yeni bir kripto para birimine dönüştürülüyor. AAVE, kullanıcıların DeFi uygulamasının hangi yöne gittiğini belirlemelerine olanak tanıyan Aave protokolünün yönetim tokenı.

AAVE, bir oylama mekanizması olarak kullanılabildiğinden ve DeFi kullanıcılarının zaman içinde ödül kazanmalarına izin vermek için stake edilebildiğinden, LEND’den daha içsel değere sahip. Bu değişikliğin ana hatlarını çizen Aave İyileştirme Önerisi bu gelişmeyi şöyle açıklıyor:

“Bu AIP, topluluk tarafından kabul edilirse, LEND varlığını AAVE varlığı lehine yavaş yavaş kullanımdan kaldıracak. Aavenomics’te belirtildiği gibi, bu token güncellemesi aynı zamanda Ekosistem Rezervini (ER), Güvenlik Modülünü (SM) oluşturacak ve Güvenlik Teşvik (SI) ödül dağıtımını başlatacaktır. Güvenlik Modülü, Aave likidite sağlayıcıları için ek bir savunma hattı olarak hareket edecek. Modül aynı zamanda AAVE sahiplerinin çeşitli ödüller karşılığında varlıklarını “stake” olarak almaları için de bir yol olarak tasarlanmıştır. “

En İyi VC’ler Projeyi Destekliyor

DeFi coin’inin değerindeki güce ek olarak, alandaki en iyi girişim kapitalistleri Aave’ye destek sözü verdiler.

DTC Capital başkanı Spencer Noon, likidite madenciliğine rağmen Aave protokolünün sözleşmelerinde yaklaşık 2 milyar dolar varlığa sahip olmasının projenin değerini göstermeye devam ettiğini vurguluyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin