Önemli gelişme: Ödemeler devi Visa, Ripple’ın ortağını satın aldı
Önemli gelişme: Ödemeler devi Visa, Ripple’ın ortağını satın aldı

Önemli gelişme: Ödemeler devi Visa, Ripple’ın ortağını satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Visa, bir ödeme ağ şirketi olan Ripple (XRP)’ın ortağı olan ve 87 ülkede bankacılık ilişkilerine sahip olan Earthport’u satın aldığını açıkladı. Visa, yaklaşık 331 milyon dolar karşılığında Earthport’u satın aldı.

Visa, Ripple’ın ortağı Earthport’u satın aldığını açıkladı

Teklif Visa yönetim kurulu tarafından önerildi ve MasterCard ayrıca Earthport’u satın almak için teklif vermesine rağmen, Visa zaferi kazandı. Visa’ın satın alma ile niyeti SWIFT ödemeleri için bir alternatif sunmak. Bireyler ve şirketler artık Visa transfer ağını, diğer transfer sistemlerinin aksine, dünya genelinde ödemeleri göndermek için kullanabilecekler.

Kullanım durumları, bireyler ve işletmeler arasındaki maaşları ve uluslararası ödemeleri içerir. Visa ayrıca bir B2B Blockchain ağı üzerinde çalışıyor. Visa’daki küresel push ödemeleri başkanı Bill Sheley, devralımdan heyecan duyduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Visa, her zamankinden daha hızlı, güvenli ve kolay ödeme yapmayı sağlayarak para taşıma yöntemimizi modernize ediyor. Earthport’un satın alınması, müşterilerimizi dünyanın dört bir yanındaki banka hesaplarından ödeme yapmalarını sağlamak için bize “kartın ötesine” götürerek Visa’nın gücünü açığa çıkarıyor.

Son bilgilere göre Visa da kendi kripto bölümü üzerinde çalışıyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin