Önde gelen Türk Bitcoin borsası hackendi!
Önde gelen Türk Bitcoin borsası hackendi!

Türk Bitcoin borsası hackendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’de faaliyet gösteren Bitcoin borsası Bitexlive hack saldırısına uğradığını açıkladı.

Türk Bitcoin borsası hack saldırısına uğradı

Türkiye merkezli kripto para borsası olan Bitexlive hack saldırısına uğradığını duyurdu. Bitexlive Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Duyuru: Borsamız 01.09.2019 tarihinde saldırıya uğradı ve borsamızdan XRP çalındı. Yapılan transferi takip ettik. Coinbase’yetransfer olmuş gibi görünüyor. Bir destek isteği oluşturduk. Ama henüz bir cevap alamadık.

Bitexlive’dan çalınan kripto paraların detayı

Bitexlive’ın yaptığı açıklamaya göre, saldırı 1 Eylül 2019’da yapıldı. Borsa hack saldırısında ETH, XRP, LTC ve VITAE gibi kripto paraların çalındığını belirtti. Bitexlive  resmi internet sitesinde şu açıklamayı yaptı:

Borsamız 1 Eylül 2019’da saldırıya uğradı ve para kaybettik. Bu kayıptan kullanıcılarımızı korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Kullanıcılarımız zarar görmeyecek. Olayı soruşturmak için borsayı bakım moduna alıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin