Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor
Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor

Önde gelen Bitcoin borsası, 5 popüler altcoin’i liste dışı ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin borsası OKEx, FATF kurallarına uyum nedeniyle gizlilik odaklı beş kripto parayı platformundan çıkarıyor. Bu beş altcoin’inde piyasadaki güçlü altcoin’ler arasında yer alıyor.

Bitcoin borsası OKEx, bu beş altcoin’i delist ediyor

OKEx’in Kore birimi gizlilik odaklı “Monero, Dash, ZCash, Horizen ve Super Bitcoin”i delist edeceğini duyurdu. Support.okex.co.kr adresinde yayınlanan bir blog yazısında borsa gizlilik odaklı “XMR, DASH, ZEC, SBTC ve ZEN’in” platformlarından çkarılacağını açıkladı. Delistin sebebi, bu gizlilik odaklı kripto para birimlerinin Mali Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından belirlenen kuralları izlememesidir.

OKEx, bir yıl içerisinde lider bir borsa haline geldi. OKEx’te bu kripto paralarla işlem yapılması 10 Ekim’de sonlandırılacak ve para çekme işlemleri ise 10 Aralık tarihine kadar yapılabilecek. Müşteri ile ilgili detaylar borsalara tarafından KYC politikasına uygun olarak toplanıyor. Daha sonra, dijital kimliklerinin doğrulanması için bilgiler ilgili yetkililere transfer ediliyor.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin