Önde gelen analist yükseliş beklediği 5 kripto para birimini açıkladı
Önde gelen analist yükseliş beklediği 5 kripto para birimini açıkladı

Önde gelen analist yükseliş beklediği 5 kripto para birimini açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto trader’ı ve analisti Michaël van de Poppe, kripto para piyasasında çok yakında yükselişe geçmesini beklediği 5 kripto para birimini açıkladı.

Yakında Ethereum’un Bitcoin’i pazar payı bakımından geçebileceğini iddia eden analist, 250 dolarlık bariyeri aşan ETH’nin 500 dolar için hazır olduğuna inandığını söyledi.

Poppe’nin yükseliş beklediği 5 kripto para birimi

Van de Poppe ayrıca Chainlink (LINK), Elrond (ERD), TomoChain (TOMO), Perlin (PERL) ve LTO Network’ün (LTO) yakında yükseleceğini iddia etti.

Özellikle, trader blok zinciri platformu TomoChain’in bir konsolidasyon döneminden sonra 2 kat değere yakın fırlayabileceğini kaydediyor. Bu haberin yazıldığı sırada 0,94 dolar civarında işlem gören TOMO, haziran ayının başından beri iki kattan fazla değer kazandı.

Altcoin pazarlarının kısa vadeli geleceği, Bitcoin’in volatilitesine bağlı olabilir. Tarihsel olarak, BTC yukarı veya aşağı yönlü önemli bir adım attığında, piyasanın geneli bu hareketi izliyor.

DonAlt olarak bilinen bir analist, 147.000 takipçisine, 7.000 dolara kadar sürebilecek bir geri çekilmeyi önlemek için BTC’nin 9.300 doların üzerinde kalması gerektiğini söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir