Bu kripto paranın fiyatı bir haftada 2 katına çıktı!
Bu kripto paranın fiyatı bir haftada 2 katına çıktı!

OmiseGo (OMG) yeni bir ortaklık duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OmiseGo, bu ayın en güçlü kazananlarından biriydi. Temmuz ayının başında 6,71 ABD dolarından sadece birkaç gün sonra 8,71 ABD dolarına çıkmayı başardı. O zamandan beri bu koşuda kazanılanın neredeyse yarısını kaybetti ve yavaş yavaş şu anki 7,70 USD seviyesine geldi. Bugün OmiseGo fiyatı 7,74 USD seviyesindeydi, son 24 saatte yüzde 4,87 azaldı. 789.639.960 USD piyasa değerine sahip olan OmiseGo, şu anda Coinmarketcap listesinde 21. sırada.

OmiseGo ve Status ortaklığı

Son zamanlardaki haberlerde OMG’n,n, Ethereum tabanlı mobil dApp tarayıcısı Status (SNT) adlı mesajlaşma uygulaması ile ortaklık kurduğu ortaya çıktı. Bu iki şirket, OMG’nin zincirdeki çapraz zincir potansiyelini ve plazma yeteneklerini Status ağına sorunsuz bir şekilde entegre etmek için birlikte çalışacak ve birden çok blokta işlem gerçekleştirebilecek.

Projeler, öncelikle Ethereum’un topluluk fonu aracılığıyla birbirine bağlandı ve bu kripto entegrasyon yolculuğuna birlikte başlamaya karar verildi. Yolculuğun ilk adımı OMG’nin, DEX’i (merkezi olmayan borsa) Status ağıyla entegre etmek olacak ve ek ölçeklenebilirlik araştırması yapmak isteyen ekiplerle takip edilecek.

Status organizasyonunun resmi blog yazısı şöyle söylüyor:

Status ve OmiseGO, Ethereum kamu Blockchain’ine kolay erişim yoluyla dünyayı daha açık ve eşit bir yer haline getirmek için ortak bir vizyonu paylaşıyor. OmiseGO, açık altyapı ve açık finansal araçlar oluşturmaya odaklanırken Status, bu araçları dünyadaki insanların ellerine ve ceplerine koymaya odaklanıyor. Bu türden merkezi olmayan borsalara erişimin, yerleşik sosyal sistemlerden, kripto paranın ve geçerli bir küresel ekonominin kullanımına doğru kaymasına yardımcı olacağına inanıyoruz.

captainaltcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin