OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından
OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından "büyük fırsatlar" görüyor

OMG Ağı, Genesis Block satın almasının ardından “büyük fırsatlar” görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli tezgâh üstü ticaret platformu Genesis Block’un yeni satın aldığı Ethereum Layer 2 OMG Network için büyük planları var.

3 Aralık’ta, Hong Kong merkezli Genesis Block Ventures’ın (GBV) girişimi yan kuruluşu, Ethereum tabanlı Plazma ölçeklendirme platformu OMG Network’ü devralacağını duyurdu.

Eskiden OmiseGO olarak bilinen proje, Ethereum’a değer aktarımı için güvenilir, gözetimsiz, Katman-2 ölçeklendirme çözümüdür.

Genesis Block Ventures, OMG Ağının gelişimini hızlandırmayı ve Asya bölgesinde ortaklıkları güçlendirmeyi amaçladığını söyledi.

GBV, bu yıl DeFi sektörüyle zaten derin bir ilişki içinde olduğunu ve önde gelen borsalar Binance ve FTX ile ilişkiler kurduğunu ekledi:

Satın alma işleminin ardından, bir dizi entegrasyon ve ortaklık çalışmaları devam ediyor, GBV ve OMG, DeFi’nin büyük ölçüde benimsenmesi ve büyüme potansiyeline ulaşmak için kaynaklardan yararlanmak ve borç verme ve ticaret platformları oluşturmak gibi yeni yönler keşfetmek için yakın bir şekilde birlikte çalışacak.

OMG için yeni neler var?

Genesis Block Venture ortağı Clement Ip, 7 Aralık’taki bir Boxmining canlı yayınında OMG Ağı için “ilerideki büyük fırsatları” özetledi.

Ip, GBV’nin OMG gibi “yeni ve heyecan verici projelere” yatırım yapmaya hazır olduğunu belirtti.

DeFi patlaması sırasında ücretlerin Ethereum üzerindeki işlemleri ekonomik olarak uygun hale getirmek için çok yüksek olduğunu ve birçoğunun sadece ETH’nin ‘bozuk’ olduğunu söylediğini ekledi.

Ip, ETH’nin burada kalacağı konusunda kararlı, ancak DeFi’nin mevcut durumunun ötesine geçmesi için birkaç ölçeklendirme katmanının olması gerektiği konusunda kararlı.

Firmanın Asya’daki kripto para ATM sayısını artırmak için iddialı planları var. ATM’lere ek olarak, OMG Network üzerinden düşük maliyetli, yüksek hızlı işlemlerle kolaylaştırılan otomatik bir piyasa yapıcısı da çalışmaların içinde.

Ip, OMG entegrasyonunun ve daha geniş benimsemenin uzun vadeli hedef olduğunu öne sürdü:

ETH’de yükselişe geçtiğimiz için, gaz ücretlerinin çok yüksek olacağını biliyoruz.

OMG Fiyat Görünümü

Ağın yerel tokeni, duyuruyu takiben 4 Aralık’ta yükseldi ve üç ayın en yüksek seviyesi 4,50 doların biraz altına düşmesine neden oldu. O zamandan beri 3.70 dolara geri çekildi ve son üç ayda oluşan yan kanal içinde kaldı.

Altcoin, Tether tarafından USDT’nin daha hızlı ve daha uygun maliyetli para yatırma ve çekme işlemlerini kolaylaştırmak için kullanılacağı haberinin ardından Ağustos ortasında yükselmişti.

Yine de 2017 döneminin çoğu altcoinin de olduğu gibi, OMG, Ocak 2018’de gelen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 25 dolardan hala çok düşük durumda. DeFi üzerindeki devralma ve yeni odak, birçok OMG sahibi için umutları tazeledi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin