Olağanüstü iyi performans gösteren tokenler hangileridir?
Olağanüstü iyi performans gösteren tokenler hangileridir?

Olağanüstü iyi performans gösteren tokenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz yedi gün içinde, kripto para birimi piyasası hacmi 324 milyar dolardan 385 milyar dolara yükseldi. Çünkü Bitcoin fiyatı (BTC) 8.000 dolardan 8.800 dolara çıktı ve diğer büyük kripto para birimleri de yüzde 10 ila 20 arasında bir artış kaydetti.

Olağanüstü iyi performans gösteren tokenler hangileridir?
Olağanüstü iyi performans gösteren tokenler hangileridir?

Güney Kore’de kripto para birimleri diğer bölgelere göre daha pahalı

Geçtiğimiz haftaya kadar, ABD, Japonya ve Hong Kong gibi diğer pazarlara kıyasla, Güney Kore’de Bitcoin, Ethereum ve Ripple dahil olmak üzere kripto paraların fiyatı daha ucuzdu. Güney Koreli pazarda Bithumb ve Korbit gibi kripto para borsalarındaki, kripto para ticaretinde düşük oranlar, kripto para biriminin değerinin Güney Kore’de %5 ila %30 aralığındaki genel olarak daha yüksek olduğu göz önüne alındığında, tuhaf olarak değerlendiriliyor.

Güney Kore’de kripto para birimleri düşük arz nedeniyle diğer bölgelere göre daha pahalı olma eğiliminde. Ülke Çin ve Japonya’dan kripto paraları getirmek için madencilere güveniyor. Ancak yabancı kripto para yatırımcıları üzerindeki yasak, Bitcoin ve diğer ana kripto paraların daha da düşmesine yol açtı. Sonuç olarak, kripto para birimleri üzerindeki prim 2017 ve 2018 yılları boyunca yoğunlaştı.

Güney Kore’de kripto paralara olan talep artıyor

Bu olaylar ve faktörler göz önünde bulundurulduğunda, analistler Güney Kore’deki düşük kripto para oranlarını anormal buldu ve bir ayı piyasasının güçlü bir göstergesi olduğunu düşünmeye başladı. Yatırımcılar artık kripto para piyasasına daha düşük bir oranla yatırım yapmakla ilgilenmiyor. Aralık 2017’de, FOMO ya da Güney Kore’yi kaçırma korkusuyla, yatırımcılar piyasaya yüzde 30 ila 40 primle yatırım yapmaya istekliydi. Sonuç olarak, Bitcoin fiyatı dünya çapında 20.000 dolara ulaştığında, Güney Kore’de, Bitcoin 25.000 dolar değerindeydi.

Güney Kore kripto para borsası piyasasında prim oranlarının yeniden ortaya çıkması, yerel pazardaki kripto para birimine olan talebin artmasına işaret etmekte. Yatırımcılar, piyasanın toparlanması ve hem büyük hem de küçük kripto para birimlerinin kısa vadeli performansları konusunda daha emin oldu.

Olağanüstü iyi performans gösteren ERC20 tokenleri

Raporlama sırasında, ülkenin en büyük kripto para birimi borsası olan Bithumb üzerinde, Bitcoin 8.975 dolardan işlem görüyor. Bu rakam Bitcoin’in küresel fiyatı olan 8.870 dolardan 100 dolar daha fazla. Güney Koreli kripto döviz kuru piyasasında mevcut primin büyük olması gerekmese de, Güney Kore’deki primlerin yeniden ortaya çıkması, yatırımcıların piyasaya karşı iyimser olduğunu gösteriyor.

Storm, Aion, Zilliqa, 0x, WanChain ve ICON’da dahil olmak üzere, Ethereum tabanlı ERC20 tokenleri, geçen hafta güçlü kazançlar kaydeden Bitcoin’e karşı olağanüstü iyi performans gösterdi. 16 Nisan’dan bu yana, yani bir hafta içinde, Bitcoin yüzde 10 oranından fazla arttı.

Tokenlerin değeri artmaya devam edecek

Yatırımcılar, fonlarını Bitcoin ve Ethereum gibi önemli para birimleri dışındaki kripto para birimlerine yatırarak risk alma konusunda cesur davranıyor. Zilliqa, Storm ve 0x gibi tokenler, geçtiğimiz hafta boyunca Bitcoin’e karşı yüzde 20’den fazla artış gösterdi. Bu durum, Bitcoin’in güçlü performansı düşünüldüğünde ABD dolarına karşı yaklaşık yüzde 30’luk bir artış anlamına geliyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Andressen Horowitz gibi ana girişim sermayesi şirketlerinin taleplerini kabul eder ve aşırı para politikaları ile tüm ICO ekosistemini engellemeyi bırakırsa, tokenlerin değeri büyük olasılıkla artmaya devam edecek.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin