OKEx C2C
OKEx yeni bir kripto türevi ürün piyasaya sürüyor

OKEx yeni bir borsa geliştirmek amacıyla MSX ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEx, menkul kıymet tokenleri için yeni bir ticaret platformu geliştirmek amacıyla Malta Borsası’nın dijital şubesi MSX ile birlikte çalışacağını açıkladı. OKMSX, 2019’un başında piyasaya sürülecek.

OKeX ve MSX: OKMSX

Yeni Blockchain Island girişimiyle, Malta’nın kripto para birimi dünyasına olan ilgisi hayli arttı. Binance kısa bir süre önce bu faaliyetleri ülkeye getirdi ve şu anda kriptoyla desteklenen yeni bir bankanın kurulmasına yardım ediyor.

OKMSX borsası, OKEx’in dijital varlık operasyonları ve güvenlik uzmanlığı ile Malta Menkul Kıymetler Borsası’nın düzenleyici bir borsa olarak faaliyet gösteren 26 yıllık geçmiş sicili, yasal uyumluluk ve müşteri durum tespiti konularında geniş deneyime sahip olacak.

“OKMSX, Malta’nın ekonomik gelişiminde dönüm noktası olacak.”

OKEx’in Hükümet İlişkileri Direktörü ve Baş Risk Yetkilisi Tim Byun’e göre Malta, Blockchain teknolojisinin düzenlenmesi ile ICO’ların merkez üssü olma görevini üstleniyor.

Tim Byun, sözlerini şöyle noktaladı:

Bu ortak girişim, Malta hükümetine olan inancımızın yanı sıra, dünya çapındaki müşterilere etkili, güvenli ve şeffaf bir Blockchain ticaret ortamı sağlıyor. OKMSX’in Malta’nın ekonomik gelişiminde bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto piyasası liderleri Twitter’a sahte hesaplar konusunda çağrıda bulundu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin