NSA kuantum dirençli bir kripto para geliştiriyor
NSA kuantum dirençli bir kripto para geliştiriyor

NSA kuantum dirençli bir kripto para geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg muhabiri NSA’nın kuantum dirençli bir kripto para geliştirdiğini söyledi. Bloomberg Washington DC’deki bir zirvede NSA’nın Siber Güvenlik Direktörü Anne Neuberger’in yorumlarından bahsediyordu.

Bloomberg muhabiri: NSA kuantum dirençli bir kripto para geliştiriyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA), daha önce Bitcoin (BTC) kullanıcılarının takibi ile ilgili olarak kripto alanındaki tüm faaliyetlerini kısıtladı, ancak şimdi ajans kendi kripto para geliştirmeye başladı.  Bloomberg siber güvenlik muhabiri William Turton tarafından Twitter üzerinden, NSA’nın Siber Güvenlik Direktörü Anne Neuberger’in Washington DC’deki 10. Yıllık Billington CyberSecurity Zirvesi’nde ajansının kuantum dirençli bir “kripto” geliştirdiğini söylediği bildirildi. Turton şu açıklamayı tweetledi:

NSA’nın yeni Siber Güvenlik Direktörü Anne Neuberger, ajansın donanım ve yazılım standartlarını tekrar önereceğini söyledi. Ayrıca ajansın kuantum dirençli kripto para üretmeye çalıştığını da belirtti.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin