Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı
Pundi X (NPXS) testnet başlatmaya hazırlanırken tokeni değerini 2 katına çıkardı

NPXS kripto parası yaygınlaşıyor: Pundi X için bir gelecek var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pundi X (NPXS), piyasa çöküşünün ortasında ayakta kalan çok az kripto paralardan biridir. Ayrıca, kitle benimseme kapasitesine sahip 5.500 Blockchain (XPOS) puanını konuşlandırmıştır.

Kripto kredi kartı Pundi X

Gelecekte, Pundi X ve POS cihazlarını birbirine bağlayarak kendini kripto kredi kartı ve dünyanın en büyük kripto zinciri olarak konumlandırabilir.

Şimdi Pundi X, en büyük, merkezi olmayan çevrimdışı kripto satış ağı haline gelebileceklerinden ve gelecek nesil kriptografik spekülatörlerin ve tüccarların mobil cüzdanlarının, POS’lara bağlanacağından emin.

Pundi X (NPXS) neler sunuyor

Pundi X, üç teknolojiye sahip bir çözümü sunar: Pundi X Platformu, mobil cüzdanlar ve kart ödemeleri. Pundi X, servisin Bitcoin ATM’lerinden daha iyi olduğunu, çünkü daha düşük maliyetlere, daha fazla hizmete ve daha küçük bir boyuta sahip olduğunu söylüyor.

Her ne kadar Pundi X’in XPhone özelliklerine uymakta isteksiz olduğu söylense de, Blockchain’de diğer telefonların ağında bir node gibi davrandığı söyleniyor. Bugün, sonsuz yeni veri kaynaklarının, düşük maliyetli bilgisayarların ve yeni AI teknolojisinin birleşimi, temel değişiklikleri beraberinde getiriyor – teknoloji açısından “çıtayı yükseltmenin” zamanı.

Pundi X benimsenmesi yavaş ama emin adımlarla gerçekleşiyor

Şirketin finansal teknolojiyi artırma konusundaki kapsamlı geçmişi sayesinde, Pundi X Endonezya kripto para piyasası pazarından faydalanabilir ve ekibin üç yılda en az 100 000 POS kurma sözü vermesini sağlayabilir. Bugün, Pundi X ekibi kripto para birimi ödeme kartlarını başlatmak için döviz platformları, kripto portföyleri, moda markaları ve zincir mağazalarıyla ortaklık kuruyor.

Binance’den Bittrex’e kadar, Pundi X pazarı ve liste ekibi, NPX sahiplerine en iyi fırsatları sunmak için geçen yılın avantajını kullandı. Ağustos ayında, geçen yıl toplam 5.000.000 adet NPX madeni para, toplam 5.000 adet XPOS ünitesinin sevkiyatı ve perakende ticaretten elde edilen gelir nedeniyle toplam tedarikten kaldırıldı

Pundi X’in geleceği tamamen onun dünya çapında benimsenmesine bağlıdır. Şu anda, fazla bir sahiplenme yaşamıyor, ancak ekip bunu mümkün kılmak için sürekli çalışıyor. Bakalım Pundi X için gelecek ne vaat ediyor bekleyip göreceğiz.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin