Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?
Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?

Novogratz bombayı patlattı: “Bitcoin ETF yolda olabilir!” – Yeni SEC Başkanı kripto paraları seviyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital CEO’su ve eski hedge fonu yöneticisi Mike Novogratz, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto düzenlemesinde “geri adım attığını” söyledi. Novogratz’a göre çok yakında bir Bitcoin ETF onayı ile karşılaşabiliriz.

Bitcoin ETF onayı yakında gerçekleşebilir

SALT Talks’a verdiği röportajda konuşan Novogratz, SEC’den kripto varlıklara yönelik önceliklerini yeniden gözden geçirmesi ve bir Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) onaylanmasını istedi. Novogratz, SEC’in yatırımcıları korumak için var olduğunu ve bir Bitcoin ETF’nin hedge fonlar tarafından tahsil edilen yüksek ücretler ve primlerden daha iyi bir yol sağlayacağını savundu.

Novogratz şöyle konuştu:

SEC’in görevi küçük adamı korumaktır, değil mi? Bu SEC’in işi, perakende yatırımcıyı korumak. Ve Barry Silbert ve ekibi için inanılmaz bir iş olan Grayscale Bitcoin Trust’ın yatırımcıların yüksek ücretler ödediği 25-30 milyar dolara çıkmasına izin verdiler, her gün hedge fonları tarafından tahkim ediliyorlar.

“Yeni SEC Başkanı kripto paraları anlıyor”

Eski bir Goldman Sachs yöneticisi olan Novogratz, Başkan Biden’in SEC başkanlığına yeni adayını övdü ve kripto pazarının ihtiyaçlarına daha fazla uyum sağladığını söyledi.

Novogratz şunları söyledi:

Bence Gary Gensler, rolünün ne olduğunu iyi biliyor ve kripto paranın inceliklerini anlayabiliyor.

Galaxy Digital CEO’su, bir bitcoin ETF’nin on iki ay içinde onaylanacağını tahmin etti. Eğer böyle bir şey yaşanırsa kurumsal yatırımcıların yüksek ilgisinin ve peş peşe yatırımlarının ardından kripto para camiası için en kritik dönüm noktalarından birini yaşayabiliriz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin