Nigel Green
Nigel Green

deVere Group CEO’su Nigel Green, kripto paraların geleceğini yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bağımsız bir finansal danışmanlık kuruluşu olan deVere Group’un kurucusu ve CEO’su Nigel Green, kripto parların artık marjinal olmadığına inanıyor. Green’e göre kripto paralar artık ana finansın bir parçası ve onları görmezden gelmek imkansız.

Nigel Green kripto paraların geleceğinin parlak olduğu görüşünde

Newsmax’a yazdığı makalede, “DC’ler dikkatimizi çekiyorlar ve Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve Dash gibi büyük kripto para birimleri, geleneksel hız dünyasında hızlı bir şekilde finanse ediliyor.” ifadelerini kullanan Green, şu sözleri ekliyor:

Kripto para birimlerinin geleceği artık inkar edilemez.

Makalede son dönemde adopsiyonu güçlendiren olaylar yazıyor

Green daha sonra Finansal İstikrar Kurulu tarafından yayımlanan rapora hitap ediyor.

Yazarlar, raporda DC’lerin küresel finansal sistemi tehdit etmediği sonucuna varmışlardı: Birçok finans geleneği tarafından ortaya konan algı ile açıkça çelişen bir bulgudan söz ediliyor. Ona göre bu, kriptonun ana akım haline gelmesinin ilk göstergesi. İkincisi ise BTC’nin neredeyse iki ay içinde ilk kez fiyatta yükselmesi gerçeğinde yatıyor.

Böylece, kripto ana akım finans dünyasında ön plana çıkıyor. FSB’nin yakın zamanda G20 maliye bakanlarına ve merkez bankası yöneticilerine bir mektup gönderdiği gerçeği, şu anda büyük dünya oyuncuları tarafından kabul edildiği için BTC’nin gücünü gösteriyor.

“Her geçen gün daha çok insan kripto paraları kullanıyor.”

Green makalesine şu sözlerle devam ediyor:

FSB raporu, giderek artan sayıda küresel finans kurumunun, büyük şirketlerin ve hane halkı yatırımcılarının artık dijital para birimleri ve Blockchain’i kullandığını ve yatırım yaptığını, ayrıca dünyanın her yerindeki kripto düzenlemelerinin daha da zorlaştığını gösteriyor.

Daha sonra, Steven Cohen’in kripto para birimleri ve Blockchain tabanlı organizasyonlara odaklanan bir hedge fonuna nasıl yatırım yaptığını gösteren bir örnek çizdi. Ve İsviçre’nin resmi bir kripto ticaret platformunu başlatma kararının yanı sıra, kripto piyasasını inceleyen BlackRock Inc.’e de değindi.

Green:

Ayrıca, üç aşamalı programın 150.000’in üzerinde finans uzmanını eğitmesine yardımcı olan CFA Enstitüsü, 2019’da ilk kez I. ve II. Seviye müfredatlarına kripto para ve Blockchain konularını da ekledi.

Ayrıca Green, Mayıs ayında yapılan bir anketin sonuçlarına da değindi:

deVere, yüksek net değere sahip bireylerin yüzde 35’inin, yıl sonundan önce kripto paralara yatırım yaptığını veya yatırım yapmak istediğini ortaya koyuyor.

Nigel Green kripto paraların önünün açık olduğu görüşünde. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

altcoinbuzz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

DeVere kripto borsası iki popüler altcoini listesine ekledi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin