İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri
İşte popüler altcoin NEO’ya yönelik son dakika gelişmeleri

NEO yatırımcılarının merakla beklediği duyuru geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO, akıllı sözleşme eksikliklerini ele alan NEO 3.0’ü duyurdu. Yeni özellikler, NEO’nun Blockchain teknolojisini kullanan büyük ölçekli ticari uygulamaları desteklediğini görecek.

NEO yol haritasını ve NEO 3.0’ün yeni özelliklerini duyurdu

NEO yatırımcıları, NEO 3.0’ı çok bekledi. Yatırımcılar, uzun bir kripto kışın ardından varlığa bir kez daha kilitlendi. Aslında, NEO’nun arkasındaki şirket, NEO 3.0 protokolü için yeni bir dizi özellik ve yeni bir yol haritası üzerinde çalıştığını açıkladı. NEO, akıllı sözleşmelerin yürütülmesinin eksikliklerine değinerek kripto para birimi endüstrisindeki anlatıyı değiştirmeye çalışıyor.

Yeni özellikler, NEO’nun Blockchain teknolojisini kullanan büyük ölçekli ticari uygulamaları desteklediğini gösterecek. Önceki sürüm dBFT 2.0’da NEO, ağın kararlılığını güçlendirmeye yardımcı olan bir kurtarma mekanizması tanıttı. Yeni özellik, yakında akıllı sözleşmelerin işletme ücretlerinin yanı sıra piyasaya sürülecek. Aynı zamanda akıllı sözleşmelerin İnternet kaynaklarına erişmesine izin veren ve yerleşik sözleşmelerin kullanılabilirliğini arttıran yerleşik bir oracle uygulaması olacak. NEO konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Blockchain teknolojisinin kitlesel benimsenmesi yaklaşıyor. NEO 3.0, yüksek verimlilik, gelişmiş stabilite, optimize edilmiş akıllı sözleşme sistemi ve çeşitli özelliklerle dolu bir altyapıya sahip büyük ölçekli bir ticari uygulama olacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin