NEO ve Ontoloji için heyecan verici bir zaman
NEO ve Ontoloji için heyecan verici bir zaman

NEO ve Ontoloji birleşecek mi? Neoology mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda, NEO ve Ontoloji içindeki yeni hareketleri tanımlayan bir rapora göre, iki para birimini yeni, ortak bir yöne doğru hareket etmeye hazırlanıyor. Bu bir ortaklık değil, birleşme de değil, ama NEO ve Ontoloji’nin geleceği konusunda gerçekten heyecan verici gelişmelere yol açabilir.

NEO ve Ontoloji şu an nasıl görünüyor?

Yazım sırasında NEO, %4,64 oranında düşüşle 58,56 dolardan işlem görmekte. Bu durum NEO için çok kötü değil. Ancak son zamanlarda piyasaların durumu göz önüne alındığında bu durum açık silahlarla karşılanmalı.

Yazım sırasında Ontoloji, %6,91 oranında düşüşle 6,91 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Yine, bu kripto para birimi son zamanlarda olumsuz bir piyasada acı çekti. Ancak mevcut hareketler nihayetinde burada bir toparlanma olabileceğini ileri sürüyor.

Peki, bu birleşme nereden çıktı?

NEO ve Ontoloji kısa bir süre önce bir “Mutabakat Muhtırası” imzaladı. Bu resmi bir ortaklık kurmak için kullanılabilecek resmi bir sözleşme. Bu, yasal olarak bağlayıcı bir sözleşme değil, ancak iki tarafın birlikte çalışma konusunda ciddi niyetleri olduğunu, sonunda iki para birimi arasında resmi bir ortaklığa yol açabilecek bir durum olduğunu gösterir. NEO’nun resmi web sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer almakta:

NEO ve Ontoloji birlikte küresel geliştiricilere uyumluluk için hazır ve düzenlenebilir protokoller sağlıyor. Bu protokoller, NeoVM tarafından olağanüstü kesinliğe ve sağlam ve kararlı bir altyapı seviyesindeki ağa sahip akıllı bir sözleşme sistemi ile desteklenmekte.

İki grup, NEO ve Ontoloji ekosistemlerine tam bir akıllı sözleşme platformu getirmek için birlikte çalışmayı amaçlıyor. Ortaklık, akıllı sözleşme hizmetlerini ve akıllı sözleşme açık standartları geliştirmek için birlikte çalışan iki şirket olacak.

Bu ortakık bir akıllı tekelin başlangıcı olabilir mi?

Dahası, konuya yönelik yapılan açıklamada ortaklığın şunları sağlayacağı belirtilmekte:

Veri entegrasyonu; her iki taraf da standartlaştırılmış teknoloji arayüzleri (API’ler, SDK’ler, vb.) sunacak ve gelişim başarılarını ve araştırma sonuçlarını paylaşacak ve iletecek. Çapraz zinciri; her iki taraf da çapraz zincir araştırması ile ileriye götürecek ve nihai hedef, entegre ana ağları üretecek.

İleriye dönük olarak, iki şirketin şu anda her şirketin belirlediği hedeflere ince ayar yapmasına yardımcı olacak bir görev gücü oluşturması gerekiyor. Bunun içinde, iki paranın birlikte, ilerlediğini görecek bir plan geliştirmeyi amaçlıyorlar. Bu, diğer araştırma kurumlarının araştırmalarını teşvik edecek ve bunun karşılığında Blockchain teknolojisi, şifreleme ve resmi doğrulama konularında daha iyi bir akademik anlayış sağlamak için kullanılacak. Dahası, NEO ve Ontoloji, benzer ideolojilere sahip diğer topluluklara izin vermeyi kabul eder. NEO ve Ontoloji arasındaki bu ortaklık sadece bu şekilde bitmeyebilir, diğer varlıklar hoş karşılanırsa, bu bir akıllı tekelin başlangıcı olabilir mi?

NEO ve Ontoloji için heyecan verici bir zaman

Bu NEO ve Ontoloji için heyecan verici bir zaman. Bu haber henüz büyük bir etki yaratmayacak olsa da, çift birlikte çalışmaya ve yeni amaç ve hedefleri gerçekleştirmeye başladıkça birlikte büyüdükleri oran büyük ölçüde hızlanmalı. Genel olarak, bu gerçekten heyecan verici yeni bir kripto para birimi hareketinin başlangıcı olabilir. Şimdilik, çiftin nasıl jelleştiğini görelim ve tabii ki başka birinin yakında gemiye atlayıp atlamayacağını da bekleyelim. Kaçırılmaması gereken heyecan verici bir fırsat.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin