NEO kurucusu Da Hongfei: “NEO bilerek merkezileştirildi”
NEO kurucusu Da Hongfei: “NEO bilerek merkezileştirildi”

NEO, Ethereum ve diğer altkoinlere meydan okuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO, yükselen bir trend çizgisi ve karmaşık çift tepe seviyesinin altına düştüğü için daha düşük seviyelerde seyrediyor. Fiyat, bu ilgi alanlarının yeniden test edilmesini tamamladı ve bir sonraki destek bölgelerine göz atıyor. NEO, Çin’deki ortaklıklarıyla yoluna devam ediyor ve NEO, Ethereum ve diğer altkoinlere rakip olarak hareket ediyor.

Teknik göstergelerle NEO’nun fiyat tahmini

Fibonacci uzatma aracı, NEO’nun daha sonra nereye gidebileceğini gösteriyor ve %38,2 seviyesinde 60 dolarlık alanda sallanmaya başlıyor. Bu seviyenin altında bir kırılma NEO’yu 54,54 dolar veya 51 dolara kadar götürebilir. Daha güçlü satış baskısı, %78,6’lık uzantıya 46,17 dolarlık bir artışa ya da 40 dolarlık ana psikolojik işaretin yanındaki tam genişlemeye yol açabilir.

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu doğrulamak için daha uzun süreli 200 SMA’nın altına düştü. Diğer bir deyişle, çıkmazın buradan geri dönmek için devam etmesi daha olası. 100 SMA ayrıca son geri çekilmeyle de yukarı çıkıyor ve başka bir sıçramada dinamik direnç olarak durabilir.

NEO, Ethereum ve diğer altkoinlere meydan okuyor!
NEO, Ethereum ve diğer altkoinlere meydan okuyor!

Göreceli Güç Endeksi (RSI) hareket halindeydi ancak yükseliş baskısındaki dönüşün sırayla olduğunu gösteren aşırı satım seviyelerine yaklaşıyor. Stokastik, satıcıların kontrol altında olduğuna işaret etmek için güneye gidiyor. Ancak osilatör de aşırı satım bölgesine yaklaşıyor.

NEO, Ethereum ve diğer altkoinlere rakip olarak hareket ediyor

NEO, Çin’deki ortaklıklarıyla yoluna devam ediyor ve Ethereum ve diğer altkoinlere rakip olarak hareket ediyor. Ancak, yatırımcı iyimserliği azaldıkça, sektördeki son düşüş dalgasına vurulduğu görülüyor.

Dolar talebi de tahvil getirilerinin yükselen beklentileriyle kripto para birimlerini olumsuz etkiledi. Nisan ayı perakende satışları hayal kırıklığına uğratsa da, bileşenler fiyat seviyelerinde bir artış olduğunu açıkladı ve Mart ayı raporunda güncellemeler yapıldı.

İleriye baktığımızda, ABD ekonomisinden gelecek önemli bir haber olmadığı için, dolar karşısında NEO fiyat hareketinin en büyük itici gücü olmaya devam edebilecek. Endüstrideki iyimserlik bir geri dönüşü ve güçlü bir sıçrama için yolu açabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin