NEO Ekim güncellemeleri önemli gelişmelere işaret ediyor
NEO Ekim güncellemeleri önemli gelişmelere işaret ediyor

NEO Ekim güncellemeleri açıklandı: NEO ekosistemi büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEO Ekim güncellemeleri açıklandı. Blockchain projesi ve sanal para birimi NEO, Ekim 2018 için en son proje güncellemelerini paylaştı. NEO, Küresel Kalkınma Aylık Raporu’nda, Ekim’in NEO MainNet dağıtımının yıldönümünü kutladığını açıkladı. Bahsedilen en önemli şeylerden biri topluluğunun diğer ülkelerde genişlemesi.

NEO Ekim güncellemeleri önemli gelişmelere işaret ediyor

NEO, MainNet’in ikinci yıl dönümünü kutluyor. Ağ, 17 Ekim 2016’da başlatıldı. O andan itibaren, NEO ekosistemi tüm dünyada büyümeye devam etti. Ayrıca NEO , 100’den fazla tasarımcıdan gelen ilk Creative Design Consmpitionition’ı kutladı. Rakipler 30’dan fazla farklı ülkelerden geldi. Bu, NEO topluluğunda önemli sayıda yetenekli birey olduğunu gösteriyor.

NEO topluluğu da geçen ay büyüdü. Japonya merkezli bir NEO geliştirici topluluğu olan Keymakers, yerel geliştiriciler için Japonca eğitim ve teknik dokümantasyon sağlıyor. Rusya NGD ülkedeki ilk buluşmayı gerçekleştirdi. Ana niyet, yerel topluluğu meşgul etmek.

NEO sosyal ağ topluluğu da genişledi

Buna ek olarak, NEO sosyal ağ topluluğu da genişledi. En önemli sosyal kanallar geçen ay boyunca istikrarlı bir büyüme kaydetti. Bu konuda NEO, birkaç gün önce blog gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Topluluk, bu ay istikrarlı bir büyüme gösteren, çeşitli sosyal medya platformlarında yeni takipçilerle istikrarlı bir şekilde genişlemeye devam ediyor. NEO Discord da bu ay Keymakers için yeni bir kanal açtı.

Twitter, NEO’nun 317.844 takipçisi ile en büyük sosyal medya kanalı oldu. Bunu Reddit, 97.058 üye ile takip etti. Facebook’ta ise 30.300 takipçisi ve Discord’ta 22.882 takipçisi var.

NEO, çok rekabetçi bir piyasada büyümeye devam ediyor

Latin Amerika, NEO varlığını artmaya devam ediyor. AmazoNeo adlı topluluk, NEO’nun Latin Amerika bölgesine ulaşmasını hedefliyor. Aynı zamanda  amaç yerel endüstri, kamu sektörü ve akademik çevrede varlığını arttırmak. Sonunda NGD, Avrupalı ​​hackathon turuna başladı. NEO’ya göre Delft, Rotterdam ve Berlin’de çok etkileyici becerilere sahip geliştiriciler var.

NEO, çok rekabetçi bir kripto para piyasasında büyümeye devam ettiğini gösteriyor. Sanal para birimleri bir ayı eğiliminde olsa da, NEO ve topluluğu büyümeye devam ediyor. Yazım sırasında NEO, piyasa değerine göre (en fazla 1.08 milyar dolar) 15. en değerli sanal para birimi. Her NEO parası 16.54 dolar karşılığında satın alınabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin