NEM (XEM) fiyatı neden arttı?
NEM (XEM) fiyatı neden arttı?

NEM (XEM) fiyatı yüzde 25 oranında değer kazandı: Peki fiyat artışının nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ticaret hacmindeki artışa paralel olarak NEM (XEM) fiyatı önemli ölçüde arttı. Fiyat 0,115553 dolara kadar yükseldi ve bu fiyat XEM’in Eylül ayı başından bu yana en yüksek seviyesi.

NEM (XEM) fiyatı neden arttı?

Son 24 saatte işlem gören 67,5 milyon dolarlık XEM, bu yıl Nisan ayından bu yana para için en yüksek bir günlük işlem hacmi. Bu hareket kripto para, son birkaç ay boyunca günlük hacminde 10 milyon dolar kırmaya çalıştıktan sonra geliyor.

NEM (XEM) fiyat grafiğiJapon dalgası Coincheck’in XEM alım satım faaliyetine bugün başlayacağını duyurması ani fiyat yükselişe neden oldu. Bu yılın başlarında, 500 milyon XEM tokeninin (o zaman 530 milyon ABD doları değerinde) çalındığı bir hack sladırısı yaşadıktan sonra, borsa 30 Ekim’de yeniden yeni hesaplar ve mevduat kabul etmeye başladı.

Piyasanın geri kalanı henüz XEM’in yükselişini takip etmedi

Bugün XEM ticaret hizmetlerinin yeniden eklenmesi, olayın XEM’in bu yılki değer kaybındaki düşüşü için bir katalizör olmasından sonra kripto para için önemli ölçüde olumlu bir adımı oldu. Son 24 saat içinde, XEM için en yüksek ticaret çifti, toplam ticaret hacminin %33’ü (22 milyon dolar) ile Binance’deki XEM/BTC çifti oldu. İkincisi, Japon borsası Zaif’te %16 (11 milyon dolar) ile XEM/JPY çifti.

Piyasanın geri kalanı henüz XEM’in yükselişini takip etmedi. Bitcoin yükselmek için etrafta dolaşırken, en üstteki 10 altcoinin çoğunluğu ya kırmızı ya da ufak kazançlar elde ediyor. ZCash (ZEC) bu noktada XEM’i takip eden en yüksek altcoin ve güçlü haftasını devam ettirerek son 24 saatte %6’lık bir artış kaydetti.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin