NEM (XEM) Binance Coin ile mücadele ediyor
NEM (XEM) Binance Coin ile mücadele ediyor

NEM (XEM) Binance Coin ile olan yarışta geride kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

NEM CoinMarketCap’taki sıralamada piyasa değeriyle 15’inci sıradaydı. Ancak bugün NEM 16’ncı sıraya düştü ve kripto pazarında ilk 15 kripto para arasındaki yerini kaybetti. NEM (XEM) Binance Coin ile olan yarışta geride kaldı!

NEM (XEM) Binance Coin ile mücadele ediyor

NEM (XEM) Binance Coin (BNB)’in kendisinden daha iyi performans göstermesiyle birlikte yerini BNB’ye kaptırdı. Şu an BNB, XEM’in sıralamasını devralarak 15’inci sırada işlem görüyor.

NEM bu hafta bir çok borsada listelendi ve yeni ortaklıklar kurdu

NEM Vakfı’nın ve Blockchain endüstrisinin kurucu ortağı olan Erik Van Himbergen, daha sonra Tutellus’ta bir danışman olarak göreve başladı. Tutellus’un danışmanı olan Himbergen, uzun vadede Tutellus’un teknik altyapısı ve hizmet vizyonunu değiştirdi. Bu, NEM’in Tutellus kullanıcıları arasında popüler olmasına yol açtı. Geçtiğimiz hafta NEM CoinDeal Borsası’nda listelendiğini açıkladı. Son zamanlarda, Güney Kore’nin önde gelen borsası Bithumb’da XEM’in listeleyen birkaç kripto para borsasından biri.

NEM ayrıca, herhangi bir geliştiricinin Trezor cihazlarıyla kolayca etkileşime girmesine yardımcı olmayı amaçlayan bir kütüphane geliştiren Barselonalı bir Bilgisayar Bilimcisi ile olan ortaklığını da duyurdu. Bu kütüphane ayrıca Trezor hesaplarının NEM kütüphanesi ile olabildiğince sorunsuz kullanılmasına izin vermeyi amaçlıyor. Trezor bir kripto para donanım cüzdanı ve Ağustos 2014’te piyasaya sürüldü. Güvenli soğuk hava deposu sunan ilk Bitcoin donanım cüzdanı. Bu duyuru nedeniyle NEM, Trezor kullanıcıları arasında ün kazandı.

NEM (XEM) Binance Coin ile olan yarışta geride kaldı!
NEM (XEM) Binance Coin ile olan yarışta geride kaldı!

NEM  fiyatında son durum

Geçtiğimiz hafta boyunca NEM, yeni borsalarda listelenmenin yanı sıra yeni ortaklıklarda kurdu. Tüm bu gelişmelerden bağımsız olarak kripto para, piyasada  hala kırmızı alanda işlem görüyor. Yazım sırasında NEM, 1,7 oranında artışla 0,19 dolardan işlem görüyor. NEM şu anda 1,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 16. sırada yer alıyor. NEM haftalık olarak %12,21 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin