Nano (NANO) artık müzik sektöründe!
Nano (NANO) artık müzik sektöründe!

Nano (NANO) artık müzikle ilgili ürünleri satın almak için kullanılabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nano (NANO) artık İngiltere merkezli çevrimiçi mağaza üzerinden eski plaklar, rock müzik CD’leri ve müzikle ilgili ürünleri satın almak için kullanılabilir. Kısacası NANO, İngiltere’nin çevrimiçi perakende mağazasına giriş yapıyor.

NANO kısa bir süre önce “Jolt” adlı özel cüzdanını duyurdu

NANO kısa bir süre önce “Jolt” adlı özel cüzdanını açıkladı. Jolt ekibi ayrıca resmi lansmanını ilan etti ve ilk yardımcısı NANO tarafından yayınlandı. Jolt, kripto para birimlerini yöneten yeni bir donanım cüzdanı. Birkaç hafta önce, PVP.ME adlı bahis borsası web sitesi, ödeme platformu olan NANO ile işbirliğini duyurdu. PVP.ME, mikro işlemlerde bekleme süresini ortadan kaldıran NANO Block-lattice teknolojisini kullanıyor.

Nano (NANO) artık müzik sektöründe!

NANO pazarda hızla büyüyor. Geliştirici ekip, NANO’yu destekleyen yeni platformlara önem vererek, cüzdanlarını çıkartıp NANO ödeme ağ geçidi uygulamasını kolaylaştırdılar. Bugün, bir Redditor, kullanıcıların NANO’yu ödeme yöntemi olarak kullanarak web sitesinden müzik ve farklı ürünler satın alabilecekleri konusunda NANO’nun Reddit’ini yayınladı. Esnek ödeme sadece mağaza ürünlerinde değil, NANO kullanıcıları indirimlerden de yararlanabiliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin