Bitcoin SV ve Neo fiyat analizi: BSV ve NEO nereye gidiyor?
Bitcoin SV ve Neo fiyat analizi: BSV ve NEO nereye gidiyor?

İlginç bir tespit: Mt.Gox’daki Bitcoin İsviçre MB altın rezervi değerinden fazla

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Adamant Capital’in Kurucu ortağı olan Tuur Demeester, Bitcoin’in dolaşımdaki arzı ile Merkez bankalarının altın rezervlerini karşılaştırarak bir hesaplama yaptı. Ve aşağıdaki verileri paylaştı. Tuur’un İsviçre Merkez Bankası altın rezervleri ile Bitcoin pazarındaki pazar payı arasındaki karşılaştırmayı gösteren bir twiti şu şekildeydi:

Merkez bankalarındaki altın rezervlerinin Bitcoin karşılıklarını tespit etti

Ayrıca, Merkez Bankası’nın altın rezervleriyle hala Mt Gox’da kalan Bitcoin’in bir karşılaştırmasını yaptı. Oldukça ilgin karşılaştırmalar yapan Tuur, örneğin, Mt.Gox kayyum heyetinin kontrol ettiği bilinen 137.891 BTC’nin değerinin İsviçre merkez bankasının daha büyük bir Pazar payına sahip olduğu gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Bu arada gündemde Mt.Gox alacaklıları, borsayı canlandırmak ve detaylı bir Sivil Rehabilitasyon planı sunmak amacıyla “GoxRising” adlı bir hareket oluşturmak üzere bir araya geldiler.

Hareket, Mt’nin kurucusu Jed McCaleb’in yüzde 12 hissesini satın aldığı bildirilen Brock Pierce tarafından önerildi:

Yükseliş, düşüş ve Japonya’da beş yıldan fazla bir süredir devam eden tasfiye ve iflas süreci bulunuyor. Ancak hikaye henüz bitmedi. Game of Thrones gibi Mt.Gox’un da henüz son sezonu yazılmadı. Ne tür bir son yazmak istiyoruz? Ben bir Joseph Campbell hayranıyım, bu yüzden açıkça bir kahramanın yolculuğuna, yükseliş ve düşüşler ile devam edeceğim ve sonra bir anka kuşu gibi küllerden yükseleceğim…

Pierce ayrıca Mt. Gox’un yeniden açılması ile yeni bir dönem başlatma arzusunda. Ayrıca 20.000 alacaklısına şirketin geleceğinde bir pay vermeyi planlıyor.

cryptomenow

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin