morgan creek
Morgan Creek ve Exos'dan yeni bir Bitcoin fonu geliyor

Morgan Creek ve Exos’dan yeni bir Bitcoin fonu geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek ve Exos, yeni risk yönetimli Bitcoin fonu için Perşembe günü SEC’e başvurularını yaptılar.

Morgan Creek Capital Management ve Exos Financial, Perşembe günü Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yeni bir Bitcoin (BTC) fonu için başvurdu. Onaylanırsa, fon, kurumsal yatırımcılara amiral gemisi kripto paraya doğrudan sahip olmadan alternatif bir yolla ulaşılmasına olanak sağlayacak.

Kevin Rooke Cuma günü Morgan Creek-Exos Risk Yönetimi Bitcoin Fonu için ABD düzenleyicilerine başvurulduğunu bildirdi. Fon, kantitatif sinyaller negatife döndüğünde tahsisi azaltmak için yerleşik mekanizmalarla Bitcoin’e doğrudan yatırımı amaçlamakta.

Rooke’un bildirdiği gibi, fon “Bitcoin ticareti, transferi ve muhafazası ile ilgili teknik ayrıntıları ele alıyor.”

Exos, ilk pazarlama materyallerinde Bitcoin’in volatilitesine ve teknik durumuna alışkın olmayan kurumsal yatırımcılar için piyasa oynaklığını yumuşatmaya ihtiyaç olduğunu söylüyor.

Exos’a göre:

Fon, göstergeleri pozitif olduğunda tamamen bitcoin’e sermaye tahsis edecek ve göstergeleri negatif olduğunda pozisyonunu azaltacak veya çıkaracaktır.

Mark Yusko tarafından kurulan Morgan Creek, kurumsal yatırımcılara alternatif yatırım ürünleri sunuyor. Firma, blockchain teknolojisi ve Bitcoin yatırımlarında uzmanlaşmış bir dijital varlık bölümü işletiyor.

İşletmeler arası bir pazar platformu olarak Exos, menkul kıymetler, ticari finansman ve varlık yönetimi hizmetlerinde bulunuyor.

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yönelik kurumsal ataklar, 2020’de yeni bir benimseme dalgasını başlattı. Kripto fonları, türevleri ve borsada işlem gören ürünler Bitcoin’in fiyatında yeni bir parabolik eğilimi teşvik etti.

Artan ana akım benimsemesi, her ikisi de Bitcoin sahibi olan Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi efsanevi yatırımcılardan gelen büyük yükseliş çağrılarıyla desteklendi.

Yatırımcıların benimsemesinin ötesinde, şirketler de bu yıl Bitcoin’i portföylerine aldı. Şirket hazinelerinin yaklaşık 842.229 BTC tuttuğu tahmin ediliyor ki bu bugünün değerinde 15,7 milyar dolara denk geliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin