featured
Bitdegree token satışı devam ediyor

Moonrise 2017 yarışmasının birincisi BitDegree token satışına devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Moonrise 2017 yarışmasının mutlak birincisi olan BitDegree, kripto topluluğunda bir oyun değiştirici olarak hızla büyüyen şöhretini iyice güçlendirdi.

Kuzey Avrupa’daki en büyük blockchain konferansı olan Moontec, Moonrise tarafından, en umut verici ve yenilikçi kripto girişimlerini ortaya çıkarmak ve onlara başarılı olmak için gerekli maddi, ticari desteği sağlayan küresel bir ağ ile bağlantı kurmaları amacıyla düzenleniyor. BitDegree’nin eğitime blockchain getirme fikri ve öğrencilerine “öğrenirken para kazanma” şansını veren teşvik edilmiş token tabanlı öğrenme modeli, blockchain yatırımcıları ve uzmanları Moonrise jürisine öyle büyük bir ilham kaynağı verdi. Bunu ön planda tutmaları, BitDegree’nin önümüzdeki on yılın umut vadeden diğer 10 yeni blockchain tabanlı girişim projesi arasında en önde Moonrise 2017’yi kazanmasının anahtarı oldu.

BitDegree’nin Moonrise 2017 zaferi ile ilgili olarak, Bitdegree’nin CEO’su Andrius Putna “Moonrise 2017’yi Kazanmak, sadece bizim için değil bütün kripto topluluğu için şaşırtıcı bir başarı ve motivasyon kaynağıdır. Kazandığımız zafer, bir eğitimin dünyada blockchain yoluyla devrim yaratma hedefimize ulaşmamıza yönelik olarak bizi daha fazla çalışmaya teşvik ediyor. Bundan sonra, blockchain topluluğunun ve diğer potansiyel ortakların gözleri %100 üzerimizde olacaktır. ”

BitDegree misyonu ve eğitimi tamamen yeniden inşa etme potansiyeli, eğitim, teknoloji, oyunlaştırma ve blockchain alanlarından uluslararası alanda deneyimli uzmanların ilgisini çekmektedir. Electronic Arts’ın kurucu ortağı Jeff Burton; eski Coursera kıdemli müdürü Roberto Santana; Steve Jobs okulu kurucusu, Maurice de Hond; Hostinger’ın CEO’su Arnas Stuopelis; Stanford Doktoralı ve oyunlaştırma uzmanı Dr. James K. Scarborough ve Nexchange.io kurucusu Oleg Belousov, token bursları ve teknoloji yeteneği edinimi ile dünyanın ilk blockchain destekli online eğitim platformunu oluşturmak için bir araya geldi.

BitDegree, kriptografi, yapay zeka ve akıllı sözleşmelerle ilgili online eğitimler geliştirmek için karşılıklı fayda anlaşmaları olan Zcoin, SingularityNET ve Nexchange gibi blockchain ve teknoloji şirketleri tarafından aktif olarak desteklenmekte ve halen dünya çapında tanınmaktadır. BitDegree, BDG token genel satışını 1 Aralık 2017’de başlattı ve bu satış duyurusunun açıklanmasından birkaç saat sonra soft cap miktarına ulaşıldı. 29 Aralık 2017 tarihine kadar katkıda bulunanlar, BitDegree’ye % 15’lik başlangıç ​​bonusu fırsatını yakalayabilirler.

 

Medya İletişim:

Andrius Putna, CEO

Email: [email protected]

Website: www.bitdegree.org

Telegram: https://t.me/bitdegree

Twitter: https://twitter.com/bitdegree_org

Facebook: www.facebook.com/bitdegree.org

Blog: https://blog.bitdegree.org

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuiGDksOmsM8y-_txG3wPYg

Whitepaper: https://www.bitdegree.org/white-paper.pdf

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitDegree/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin