Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

MoneyGram, geçen yıl Ripple’dan ne kadar kazandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Para transferi şirketi MoneyGram, 2019’un ikinci yarısında Blockchain tabanlı ödeme girişimi Ripple’dan 11,3 milyon dolar aldı.

Şirketin son üç ayda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaptığı görüşmeler, fonların iki çeyrekte alındığını gösteriyor: 2019’un üçüncü çeyreğinde 2,4 milyon dolar ve son çeyrekte 8,9 milyon dolar.

Ripple’dan borsa atağı: XRP milyonlarca yeni yatırımcıya ulaşacak

MoneyGram, Ripple’dan toplam 50 milyon dolar alacak

Ripple, geçen haziran ayında MoneyGram’a ilk yatırımını 30 milyon dolar ile yaptı ve toplam 50 milyon dolarlık bir taahhüt verdi. Blockchain girişimi ayrıca ödeme transfer firmasına 20 milyon dolar daha pompaladı ve özellikle belirtilmemiş olsa da, son fonlar muhtemelen bunun bir parçası.

Ripple şu anda MoneyGram’ın yaklaşık yüzde 10’una sahip. MoneyGram, Ripple’ın XRP üzerinde çalışan İsteğe Bağlı Likidite ürününü kullanıyor ve ayrıca XRP kullanarak para transferi gerçekleştiriyor.

Ripple’dan gelen finansmana rağmen, ödeme transfer şirketi bir önceki çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 6 oranında değer kaybetti.

Kârdaki düşüşe rağmen, MoneyGram Online hizmeti aynı çeyrekte yüzde 39’luk bir büyüme kaydetti.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin