Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı
Ripple davasından uzak durmaya çalışan MoneyGram başarısız oldu: Şirkete dava açıldı

MoneyGram, bugüne dek sattıkları toplam XRP miktarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MoneyGram, Ripple ile gerçekleştirilen anlaşma dolayısıyla toplam ne kadarlık XRP satışı gerçekleştirdiğini açıkladı. Şirket, 11,3 milyon doları aşkın bir meblağ sattıklarını belirtti.

MoneyGram, Ripple’dan neden XRP alıyor?

MoneyGram, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda yer alan resmi belgelere göre sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak için Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) platformunu kullanmanın telafisi olarak Ripple’den XRP aldıklarını ifade etti:

Şirket; döviz piyasalarına likidite kazandırdığı, ODL platformu tarafından kolaylaştırıldığı ve güvenilir düzeyde döviz ticareti faaliyeti sağladığı için Ripple tarafından XRP ile kompanse ediliyor.

Ripple’ın ODL’si, gönderenin para birimini XRP’ye dönüştürerek, dijital varlığı sınırların ötesine taşıyor ve ardından hedef para birimine dönüştürerek havale ödemelerini gerçek zamanlı olarak yerine getiriyor.

Alınan meblağ anında satılıyor

MoneyGram sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre Teksas merkezli firma, Ripple’den aldığı tüm XRP’yi hemen tasfiye ediyor:

Havale şirketi MoneyGram, geçtiğimiz yıl Ripple’den teşvik ödemelerinde 11,3 milyon dolarlık XRP aldı. Ancak söz konusu dijital varlıkları alır almaz sattı.

Ripple ve MoneyGram, Haziran 2019’da sınır ötesi ödemeler ve borsa anlaşmaları için stratejik bir ortaklığa girdiler ve Ripple, MoneyGram’den 50 milyon dolarlık bir hisse elde etti. MoneyGram, işlem hacminin %10’unu ABD ve Meksika arasındaki XRP ticaretiyle sağladıklarını belirtiyor.

dailyhodl

Kripto para piyasası çökerken bu altcoin yüzde 80 fırladı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin