Monero’nun yeni hard forku, daha fazla mahremiyet vaat ediyor

Monero’nun yeni hard forku kullanıcıları heyecanlandırıyor: Boğa koşusu geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero’nun yeni hard forku gizlilik iyileştirmeleri ve işlem ücretlerinde indirim konusunda topluluğu heyecanlandırıyor.

Monero’nun yeni hard forku, daha fazla mahremiyet vaat ediyor

Monero, bir çok insanın heyecan duyduğu bir mahremiyet parası ve son hard fork yalnızca güvenliği arttırmak için değil, aynı zamanda işlem maliyetlerini büyük ölçüde düşürmek için tasarlanan “bulletproofs” uygulamak için temel yazılımı güncelledi.

Monero’nun satış noktalarından biri de her zaman kendi mahremiyeti oldu. İzlenmesi zor bir para birimi ve kullanıcılara tahammül edilemeyen işlemler yapabilmeleri için tasarlandı. Son zamanlarda John Mcafee ise Monero ve benzeri paraların, kripto için sunduğu teknoloji türü nedeniyle önemli olduğunu belirtiyor.

Monero için boğalar sahneye çıkabilir

Bu güncelleme yalnızca Monero’nun itibarını artırabilir ve daha önce mahremiyete odaklanan trader’ları çekebilir. Ancak şimdi gelecek vaat eden bir kripto para ticareti yapmakla ilgilenenlerde Monero’ya koşacak.

Şimdiye kadar Monero’nun tokeni olan XMR, dev ekibinin hard fork duyurusunu yaptığında hafif bir sıçramadan başka göreceli olarak istikrarlıydı. Ancak şimdi Beryllium Bullet olarak adlandırılan yükseltmenin yayınlanmasıyla Monero için boğalar sahneye çıkabilir. Bu yüzden Monero için bir boğa koşusu yolda olabilir?

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin