20 Aralık Monero ve Polkadot fiyat analizi: XMR ve DOT için beklenen seviyeler, önemli noktalar
20 Aralık Monero ve Polkadot fiyat analizi: XMR ve DOT için beklenen seviyeler, önemli noktalar

Monero Vadeli İşlemleri Dubai merkezli kripto borsasında işlem görmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dubai merkezli çok dövizli ve spot/vadeli işlem borsası, BTSE, 31 Ekim’de Monero (XMR) vadeli işlem işlemlerini başlattığını açıkladı.

Delist edilen gizlilik odaklı Monero ‘ya borsa desteği

BTSE, Dubai Ekonomik Kalkınma Bölümü tarafından lisans verilen ve web sitesine göre, Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası’nın düzenlemeleri altındaki nispeten bilinmeyen, düşük hacimli bir borsa konumunda bulunuyor.

Monero’yu listeleme kararı, popüler gizlilik coininin diğer bazı borsalarda liste dışı edildiği bir zamana denk geliyor. Uzun ömürlü olduğunu ispatlamış olmasına rağmen, anonimliğe odaklanması potansiyel düzenleme riskine takılıyor.

Finansal Eylem Görev Gücü’nün baskısı, suçluları Monero’ya ve diğer gizlilik coinlere doğru yönlendirirken, bazı platformların onları liste dışı bırakmasına neden oluyor.

Örneğin CipherTrace gibi blok zincir analiz firmaları, gizlilik odaklı Monero ve Zcash gibi tokenlere listesinde yer vermezken artan sayıda kripto parayı takip etmek için düzenleyiciler ve kanun uygulayıcı kurumlarla birlikte çalışıyor.

Gizlilik odaklı coinler kurallara uygun şekilde  nasıl listelenir?

Ancak BTSE CEO’su Jonathan Leong, gizliliğin güçlü bir dijital para biriminin önemli bir yönü olduğuna ve Monero’yu listelemenin yetkililere bu tür tokenleri listeleme için en iyi uygulamaları değerlendirecek bir ölçüt sunabileceğine inanıyor.

Leong:

Monero’yu listelemede, kullanıcılarımıza sadece ticari ihtiyaçları söz konusu olduğunda daha fazla seçenek sunmayı değil, aynı zamanda gizlilik coinlerini düzenleyici bazında uyumlu bir şekilde nasıl listeleyecekleri üzerine bir durum başlatmayı umuyoruz.

Bu arada kripto para vadeli işlem ticaret hacmi, spot ticaretine hızla yaklaşmakta olduğu görülüyor.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin